Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Nieuws 24 aug 2020

Wat grappig – in déze vorm zien we dit jaar de IKEA catalogus (en je kunt je opgeven!)

Stop waar je mee bezig bent – als jij verzot bent op de IKEA en Zweedse balletjes door je aderen hebt stromen, dan is dit jouw kans om dé IKEA catalogus 2021 te worden. Grote kans dat je die zin een paar keer moet lezen voordat je ‘m begrijpt, maar we menen het echt. IKEA zoekt namelijk een wandelende catalogus, en die rol kan jij zomaar te pakken krijgen.

Dat de IKEA catalogus niet meer in de papieren versie verschijnt, dat wisten we al. Vorig jaar was de catalogus ook (helaas) alleen maar online te bekijken, maar bedachten de medewerkeres van IKEA wel iets anders leuks: de IKEA-catalogus in luistervorm.

Als jouw geheugen een opfrisser nodig heeft kan je dat artikel hier teruglezen: Hij is er weer: dé IKEA catalogus 2020 (en je kan er naar luisteren!).

Alles over de IKEA catalogus 2021

Gezocht: wandelende catalogus (m/v/x). Zit jij net zo boordevol met interieurtips en -ideeën als de IKEA catalogus? Dit is je kans!”

Die woorden pronken sinds vanmiddag op de IKEA website. Als jij praktisch opgegroeid bent in Småland en je het meest op je gemakt voelt tussen BILLY en IVAR, dan is dit jouw kans.

De rol van de wandelende IKEA catalogus 2021 is het inspireren van heel Nederland. Je bent dan namelijk voor één week de baas van de inspiratie-afdeling van IKEA. Je beantwoordt persoonlijke vragen van IKEA fan, je geeft advies over styling en inrichting, en je krijgt de sleutels van de IKEA Instagram om je stylingtalent aan heel Nederland te laten zien. Súper tof.

Ook niet geheel onbelangrijk: je mag de hele week onbeperkt Zweedse balletjes eten. Alleen daarvoor zouden we het al doen.

Klinkt als iets voor mij! Waar kan ik me aanmelden?

Je kan je aanmelden voor deze bijzondere rol van 24 augustus tot 4 september. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent van 7 september tot en met 19 september. Aanmelden kan via het Instagram-kanaal van IKEA.

Enne, de échte IKEA catalogus? Die kan je vanaf eind augustus vinden op de IKEA-website. Rond die tijd zullen we je zeker weer een seintje geven.

Als echte IKEA-fan vind je dit ook te gek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat grappig – in déze vorm zien we dit jaar de IKEA catalogus (en je kunt je opgeven!)
Sluiten