Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 2 sep 2019

Hij is er weer: dé IKEA catalogus 2020 (en je kan er naar luisteren!)

Een tijdje geleden kwamen we al met het nieuws dat de nieuwe IKEA catalogus 2020 niet meer op de deurmat zou vallen. IKEA heeft namelijk besloten om de catalogus alleen nog maar digitaal te verspreiden. Het is eindelijk zo ver: online kunnen we de IKEA catalogus 2020 bekijken.

Eindeloos door de IKEA catalogus bladeren en de leukste items uitknippen voor je mood board is er helaas niet meer bij, maar online de IKEA catalogus 2020 doorspitten is minstens net zo leuk.

HET IS VANDAAG DE LEUKSTE DAG VAN HET JAAR, WANT DE GLOEDNIEUWE CATALOGUS IS UIT! ? Zoals jullie misschien al weten, voeren we dit jaar een test uit, waarbij we in een groot deel van Nederland geen gedrukte catalogus verspreiden. In plaats daarvan gaan we digitaal en kan je onze catalogus vanaf nu bekijken op ons compleet vernieuwde website. ? Klik link in bio & veel leesplezier. #IKEAcatalogus #IKEA #IKEAnederland

1,796 Likes, 195 Comments – IKEA Nederland (@ikeanederland) on Instagram: “HET IS VANDAAG DE LEUKSTE DAG VAN HET JAAR, WANT DE GLOEDNIEUWE CATALOGUS IS UIT! ? Zoals jullie…”

Hoera: de IKEA Catalogus 2020 is uit

Daarbij komt dat je bij elke pagina gemakkelijk door kan klikken naar de items die er op die pagina te zien zijn. Hartstikke makkelijk, want dat scheelt je een hoop zoekwerk op de IKEA website.

Benieuwd geworden naar alle leuke items die de IKEA dit jaar gaat verkopen? Je vindt de IKEA catalogus 2020 hier.

Nieuw: luisteren naar de IKEA Catalogus

Vind je het heerlijk om naar podcasts te luisteren? Dan kan je ook luisteren naar een 6 uur durende opname van een man die de IKEA Catalogus bladzijde voor bladzijde voorleest en beschrijft. Een goed initiatief voor blinden en slechtzienden, maar stiekem ook heel grappig om naar te luisteren.

We weten een ding zeker: de man die dit voorleest heeft veel lol met zichzelf. Luister bijvoorbeeld maar eens naar 5:31:55 en 5:39:30. De catalogus wordt met hetzelfde enthousiasme voorgelezen alsof het een spannend leesboek betreft.

Luistercatalogus 2020 | IKEA Nederland

Heb je ‘t al gehoord? We hebben voor het eerst een audio-versie van onze welbekende catalogus gelanceerd. Hiermee willen we op een ludieke manier aandacht vragen voor onze catalogus. Via Spotify en onze website wordt de catalogus van begin tot eind voorgelezen, inclusief alle Zweedse namen.

Meer lezen over IKEA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hij is er weer: dé IKEA catalogus 2020 (en je kan er naar luisteren!)
Sluiten