Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 27 aug 2018

Hipp hipp hurra: deze week valt de nieuwe IKEA catalogus 2019 op de deurmat!

Hiep hiep hoera (of zoals ze in Zweden zeggen: hipp hipp hurra)! Het is je vast niet ontgaan: onze favoriete Zweedse winkel IKEA bestaat dit jaar 75 jaar. En dat moet gevierd worden. Niet alleen met een nieuwe collectie, maar ook met dé nieuwe IKEA catalogus 2019. Dat wordt weer eindeloos bladeren en inspiratie opdoen!

In 1943 werd de IKEA opgericht door de 17-jarige Ingvar Kamprad. Nu, 75 jaar later, is het Zweedse bedrijf uitgegroeid tot een woonwarenhuis met vestigingen in 50 verschillende landen. Wij vinden het dan ook niet heel gek dat deze verjaardag groots gevierd wordt, onder andere door een vintage IKEA collectie.

ikea catalogus 2019

De IKEA catalogus 2019

In de nieuwe IKEA catalogus 2019 staan zeven verschillende voorbeeldwoningen centraal. Onder andere een piepklein appartement van 18 m2, maar ook een grotere woningen die volledig milieuvriendelijk is ingericht. Enne, we mogen de cover alvast met je delen:

ikea catalogus 2019

Hebben? De IKEA catalogus valt tussen 27 augustus en 7 september op de deurmat bij IKEA family members. Geen lid van de IKEA family? Dan is er een beperkte oplage van de catalogus te vinden in alle IKEA winkels. Dit is alleen in week 37 en zolang de voorraad strekt.

Meer lezen over de IKEA:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hipp hipp hurra: deze week valt de nieuwe IKEA catalogus 2019 op de deurmat!
Sluiten