Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Trends 16 sep 2018

Uit de IKEA catalogus: té schattige lampen voor je kinderkamer

De nieuwe IKEA catalogus stelt niet teleur en we zijn wederom verliefd op al het moois dat erin staat, waaronder deze schattige lampen. Ideaal voor in de kinderkamer! En het is niet één lamp, niet twee lampen, maar drie onwijs leuke lampen. Wedden dat jouw kleine spruit niet kan kiezen tussen al dit leuks? 

Kinderlampen zijn eigenlijk onmisbaar in de kamer van je kleine, want wie verjaagt anders de monsters?  De drie kinderlampen zijn wit van kleur en passen daarom in elke kinderkamer. Of je nou een roze of een blauwe kinderkamer hebt, deze lampjes zijn gegarandeerd lichtpuntjes in het interieur van jouw kinderen.

kinderlampen IKEA

Een lieve uil

Kijk eens wat een lief klein uiltje! Erg leuk voor in de babykamer, maar ook erg leuk voor de speelkamer. De lamp kost € 14.95  en is getest en beveiligd tegen nieuwsgierige kindervingertjes. Het is wel altijd oppassen met draden, houd daar dus rekening mee bij het kiezen van een plekje. In ieder geval kunnen vingertje niet verbranden, want de lamp wordt niet heet.

kinderlampen IKEA

Schattige egel

Deze lamp is goed te combineren met de kinderlamp hierboven. En dat voor maar € 14.95! De lamp is speciaal ontwikkeld voor de moeilijke slapers. Het licht is rustgevend, ritmisch en pulserend. Daarmee lijkt het op mama’s en papa’s hartslag. Met een druk op de knop gaat het lampje aan. Best fijn dus dat hij geen échte stekels heeft.
Ook heel leuk is dat de lamp zonder snoer brandt, maar dan moet je het wel even opladen. Eenmaal opgeladen brandt het egeltje vijf a acht uur en is daarom perfect te gebruiken als nachtlampje om mee te knuffelen. 

 

kinderlampen IKEA

Witte wasbeer

Ook dit wasbeertje kan monsters verjagen als geen ander. Net zoals de egel is het licht rustgevend en ritmisch, en lijkt het op mama’s en papa’s hartslag. Ook deze lamp kan branden zonder snoer, zodat je ‘m overal neer kan zetten. Heel handig voor de allerkleinste. Voor maar € 14.95 kan je dit schattig beestje mee naar huis nemen. 

Kinderlampen van de IKEA

De drie LED-lampen zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Dat is wel zo handig aangezien de lampen helemaal wit zijn. En we weten allemaal hoe vies kindervingertjes kunnen zijn… Het enige wat je nodig hebt om de lampen schoon te maken, is een vochtig doekje. Daarna moet je de lamp wel even nadrogen met een droge doek, maar meer is er niet nodig.

Meer fijne items voor de kinderkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit de IKEA catalogus: té schattige lampen voor je kinderkamer
Sluiten