Iets te vieren? Dit zijn leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger

Een verjaardag zonder slingers is als Tony Chocolonely zonder zeezout. Leuk, maar het is het nét niet helemaal. Heb jij iets te vieren? Wij hebben een aantal leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger op een rij gezet. Al is het alleen maar een excuus om een stuk taart te eten.

Psst.. met deze styling tips is het altijd feest in de kinderkamer.

Cool as ice. Met deze ijsjes voeg je een schattige touch toe aan een verjaardag. Leuk om boven het ijsbuffet te hangen, bijvoorbeeld.

Cotton ball lights zijn leuk om je huis mee te decoreren – feestje of niet. Maar om ze net nog wat bijzonderder te maken, kun je ze er kleine takjes of aan vast maken. Mooi voor aan de muur boven de bank, maar ook zeker sfeervol voor in de tuin.

Heb je een babyshower of een verlovingsfeest? Ga op de romantische tour: knoop bloemen aan een stuk touw en hang ze aan een grote tak.

Weet je nog dat je vroeger op de basisschool pompoms moest maken? Deze zijn niet alleen leuk als een donzig staartje voor een konijntje of een sleutelhanger, maar ook als decoratie aan een slinger!

Om je geheugen op te frissen: zo maak je zelf een pompom.

Zelf aan de slag
Versiering is natuurlijk nog leuker en persoonlijker als je het zelf maakt! Deze simpele Roomed-DIY’s helpen de knutselkoning(in) in je naar boven te halen. Én kunnen ook prima in huis als er niks te vieren is.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Iets te vieren? Dit zijn leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger
Sluiten