Iets te vieren? Dit zijn leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger

Een verjaardag zonder slingers is als Tony Chocolonely zonder zeezout. Leuk, maar het is het nét niet helemaal. Heb jij iets te vieren? Wij hebben een aantal leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger op een rij gezet. Al is het alleen maar een excuus om een stuk taart te eten.

Psst.. met deze styling tips is het altijd feest in de kinderkamer.

verjaardagsslinger
Minted

Cool as ice. Met deze ijsjes voeg je een schattige touch toe aan een verjaardag. Leuk om boven het ijsbuffet te hangen, bijvoorbeeld.

stringlight
Homey oh my
rozen slinger
Karas Party Ideas

Cotton ball lights zijn leuk om je huis mee te decoreren – feestje of niet. Maar om ze net nog wat bijzonderder te maken, kun je ze er kleine takjes of aan vast maken. Mooi voor aan de muur boven de bank, maar ook zeker sfeervol voor in de tuin.

Heb je een babyshower of een verlovingsfeest? Ga op de romantische tour: knoop bloemen aan een stuk touw en hang ze aan een grote tak.

pompom
Design Crush

Weet je nog dat je vroeger op de basisschool pompoms moest maken? Deze zijn niet alleen leuk als een donzig staartje voor een konijntje of een sleutelhanger, maar ook als decoratie aan een slinger!

Om je geheugen op te frissen: zo maak je zelf een pompom.

tassel
Inspired by charm

Zelf aan de slag
Versiering is natuurlijk nog leuker en persoonlijker als je het zelf maakt! Deze simpele Roomed-DIY’s helpen de knutselkoning(in) in je naar boven te halen. Én kunnen ook prima in huis als er niks te vieren is.

Reageer op artikel:
Iets te vieren? Dit zijn leuke alternatieven voor de standaard verjaardagsslinger
Sluiten