Dit is wat je allemaal in huis kunt doen met pallets

Dit is wat je allemaal in huis kunt doen met pallets

Pallets zijn een van de meest veelzijdige items die je in huis kan hebben. Ze kunnen binnen én buiten en geven meteen sfeer aan een ruimte. Doordat het hout is, past bij veel verschillende soorten stijlen. Ook zijn ze vaak heel betaalbaar. Daarom delen wij de leukste ideeën om te doen met pallets.

Pallet als lampenkap

Woodesigner

Een hele creatieve manier om pallets te gebruiken is in de vorm van een lampenkap. Het is misschien even wat klussen. Maar dan heb je ook wat. Door de lampen op verschillende hoogtes te hangen, creëer je een speels effect. Een leuk projectje voor de zondagmiddag. Vintage lampen kunnen ook goed werken hierbij.

Pallet bank

Do it Yourself Samples
The Merry Thought

Deze kende je misschien al: de pallet-bank. Hij blijft gewoon heel leuk, vinden wij! Tof in de tuin, maar ook zeker leuk voor in de woonkamer. Je maakt ‘m af met kleurrijke kussentjes of juist minimalistische aardetinten. Wat jouw smaak is!

Pallet bed

Diy Cozy Home
Home Deco

Ook in de slaapkamer past de pallet. Geeft meteen wat karakter. Om hem helemaal aan te passen aan je interieur, kan je de pallet verven in een leuk kleurtje. En wil je nou echt fanatiek bezig gaan? Dan is een zwevend pallet-bed ook heel tof. Of het echt handig is, daar twijfelen wij ook aan.

Pallet voor je planten

Home Design Inspired
Style Me Pretty

Buiten zijn pallets minstens even leuk als binnen. Bijvoorbeeld om plantjes in te zetten. Ook kan je van verschillende pallets een soort klustafel maken, voor alle tuinspullen. Super handig en het staat ook mega gezellig!

Boekenopberger

Pretty Designs
Zimmo

Ze zien er mega leuk uit, maar pallets kunnen ook heel functioneel zijn. Bijvoorbeeld als opberger van je boeken. Met een beetje kluswerk kan je een leuke bak op wielen maken, waar al je tijdschriften in kunnen. Ben je helemaal fan van pallets, dan kan je een hele opbergmuur maken hiervan. De keuze is reuze!

Nog meer doen met pallets: