Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Wooninspiratie 20 sep 2018

Iedere ruimte in dit prachtige appartement heeft een andere pasteltint

Gekleurde muren in huis: de Roomed-redactie is er dol op (nou ja, de meesten van ons dan). Maar wat nou als je niet per se één opvallende muur wilt, maar gewoon een rustig interieur mét een permanent lentegevoel? Simpel: ga voor een pasteltint! En als je het dan echt goed wilt doen, kies je voor elke kamer een andere.

Van pastelblauw tot pastelgeel: dit appartement heeft het allemaal. En hoewel pastel in sommige gevallen elke ruimte omtovert in een kinderkamer (en dan niet op een goede manier), zijn we hier absoluut verliefd op.

Roomed appartement pasteltint 2
Roomed appartement pasteltint 3
Roomed appartement pasteltint 4

Een woonkamer vol kleurrijke details

Neem bijvoorbeeld de woonkamer. Naast een lichtblauwe muur vind je daar een rode lamp, gele stoel en groengestreepte kussens. Als we die opsomming zouden maken zonder dat je de foto’s had gezien, was er waarschijnlijk een beeld van een verwaarloosde kringloopwinkel in je hoofd geplopt. Maar zie je hoe perfect het er in het echt uitziet? Als je voor niet al te felle varianten van kleuren kiest, kun je ze op bijna elke manier combineren.

Roomed appartement pasteltint 5
Roomed appartement pasteltint 6

Waar in de woonkamer primaire tinten centraal staan, draait het in de slaapkamer vooral om groen. De muur is weliswaar net iets donkerder dan pastelgroen, maar alsnog een heel neutrale kleur. Gecombineerd met de planten en de houten meubels, is dit de perfecte plek om te slapen – hoewel de zachte sprei er ook wel voor zorgt dat we nú meteen in dat bed zouden willen duiken.

Roomed appartement pasteltint 7
Roomed appartement pasteltint 8

Een pasteltint per ruimte

En de keuken? Pastelgeel! Dat wordt gecombineerd met lichtblauwe tegeltjes, waardoor het geheel één en al zonnige zomerdag uitstraalt. Natuurlijk helpen de bloemetjes daar ook weer bij. Hier word je toch meteen vrolijk van?

Meer pasteltinten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Iedere ruimte in dit prachtige appartement heeft een andere pasteltint
Sluiten