Hannah Westra
Hannah Westra Badkamer 19 september 2015

Ideaal voor de kleine ruimte: een badkamer ín een kast

Een kast in de badkamer is meestal best wel handig om dingen in op te bergen. Maar geloof ons, dit design is nog ongeveer twintig keer zo handig. De Franse badkamer-designers van Line Art ontwierpen namelijk een kast waar de complete badkamer in past!

Oké, er zit geen douche of toilet in, maar La Cabine is toch best ideaal voor in een studentenkamer of als je met meer mensen een douche moet delen. Zo kom je toch enigszins fris voor de dag als er weer een te lange rij staat.

Wat zit er in?

In de kast zit een wasbak van keramiek, een grote spiegel, led-licht met sensor, genoeg planken en lades om dingen in op te bergen en zelfs een USB plug én iPhone dock. Het mag dan niet zo groot zijn, maar je bent in ieder geval van alle gemakken voorzien. En het is natuurlijk ook handig dat de kast uitgeklapt nog geen vierkante meter in beslag neemt!

Hebben?

De Cabines zijn verkrijgbaar vanaf €5400,- en je kunt kiezen uit acht verschillende soorten hout en twee deuren. We kunnen ons zo voorstellen dat dit ook ideaal is in een studio: deurtje dicht en je ziet er niks meer van!

Over compacte badkamers gesproken..

www.la-fonction.com

Reageer op artikel:
Ideaal voor de kleine ruimte: een badkamer ín een kast
Sluiten