Ideaal: deze douche heeft voor ieder wat wils

Wie met meerdere personen in een huis woont, weet dat je op bepaalde punten compromissen moet sluiten. Je kan het nu eenmaal niet zo gauw over álles eens zijn en lang niet iedereen heeft dezelfde smaak. Dat kan dus resulteren in een inrichting die niet helemaal bij elkaar past of een bank die volgens je woonmaatje onwijs mooi is, maar die jij totaal niet lekker vindt zitten. En zo kan het ook zijn dat je elke dag onder een douche staat, waar je he-le-maal niet blij van wordt.

En precies dat hoeft dus niet meer het geval te zijn. Er bestaat namelijk een douche voor iedereen. De Raindance Select 120 van Hansgrohe. Deze douche past zich helemaal aan aan jouw stemming. Hoe? Dat leggen we verderop in dit artikel uit.

Waarom

Kijk, douchen is voor iedereen anders en bovendien heb je op elk moment van de dag weer behoefte aan een ander soort douche. ‘s Ochtends wil je misschien wel een grote stortdouche om wakker te worden, na het sporten wil je waarschijnlijk juist een harde massagestraal en in de avond misschien wel een zachte douche voor het slapen gaan. Hoe fijn is het als je douche dat gewoon begrijpt en zich aanpast aan jouw stemming?

Hoe werkt het

Raindance Select 120 is dé douche voor iedereen en wel omdat het drie standen heeft. Een stand voor elke gemoedstoestand zeg maar. De eerste optie is RainAir, een volle zachte regenstraal. Dan is er de Rain krachtige regenstraal en de WhirlAir, een intensieve massagestraal. Het handige aan de douche is dat je met één druk op de knop zo verandert van straal. Ideaal toch? Dat zorgt zeg maar net voor die échte ‘klik‘ met je douche.

Reageer op artikel:
Ideaal: deze douche heeft voor ieder wat wils
Sluiten