Te gekke eyecatcher voor in huis: kleine plantjes op water van LOFE

Er is een new kid on the block: maak kennis met het nieuwe lifestylemerk LOFE. Een tijdje geleden maakten we kennis met dit merk dat onder andere hydroponie planten verkoopt. En ik kan je alvast verklappen: deze plantjes op water wil jij na het lezen van dit artikel ook in huis hebben.

De markt voor hydroponie planten is groeiende, en hoe! Dat snappen we natuurlijk volkomen, want deze low maintenance planten zijn prachtig en blijven ook erg lang mooi. Nog niet bekend met hydroponie? Een paar maanden geleden schreven we er een artikel over: alles wat je wilt weten over hydroponie.

Planten op water

LOFE staat voor Love Life. Oorspronkelijk begon het merk met het kweken van Dracaena planten op water, maar dit groeide al snel uit tot een breder assortiment. Ik heb een paar van deze prachtige planten op water mogen ontvangen, en ben niets anders dan enthousiast over het nieuwe merk.

De planten kwamen goed en stevig verpakt binnen – dat is natuurlijk ontzettend belangrijk, aangezien het om levende planten en glaswerk gaat. De planten worden zonder water vervoerd, dus het is belangrijk dat je direct na ontvangst de plantjes voorziet van een laagje water. En that’s it, dat is alles wat je aan de plantjes hoeft te doen.

hydroponie planten op water kopen
Bron: LOFE
hydroponie planten op water kopen
Bron: LOFE

Hydroponie planten verzorgen = super makkelijk

Zodra de plantjes op een lichte plek staan, houden ze namelijk hun eigen water schoon. Handig, want je hoeft dus niet telkens het water te vervangen. Houd wel altijd even in de gaten of de planten nog volledig met hun wortels onder water staan.

Worden de wortels té groot, of wil je graag jouw LOFE plantje in de aarde zetten? Dat kan uiteraard ook. Alle planten zijn geschikt om te herplanten in een laagje aarde. De flesjes kan je dan uiteraard weer gebruiken voor een nieuw hydroponie-project.

Ook een leuk cadeau voor moederdag! Je shopt deze hydroponie planten via de LOFE webshop vanaf €19,50 excl. verzendkosten.

Ook leuk

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te gekke eyecatcher voor in huis: kleine plantjes op water van LOFE
Sluiten