Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 24 mei 2020

Guilty pleasure: dit Youtube-kanaal geeft een uniek kijkje in de huizen van beroemdheden

Ik heb een grote guilty pleasure en dat is het bekijken van huizen van beroemdheden. Weinig beroemdheden geven een kijkje in hun privéleven, maar als ze dat wel doen: is het geweldig. Ik stuitte op het Youtube-kanaal Architectural Digest waar huizen van beroemdheden worden laten zien.

Houd dit in gedachten: de huizen en interieurs van deze beroemdheden zijn prachtig en speciaal, maar ze hebben over het algemeen ook heel veel geld om dit te realiseren. Het is dus niet altijd een realistisch beeld van hoe je zelf je huis kan inrichten. Ook met minder geld en minder dure spullen kun je jouw huis mooi en eigen maken.

Ik heb een aantal favorieten van dit Youtube-kanaal die ik graag met je deel.

Favoriete huizen van beroemdheden

1. Dakota Johnson

Het huis van Dakota Johnson, actrice van Fifty Shades of Grey, steekt met kop en schouders boven de andere huizen uit. Ze laat maar een klein deel van haar huis zien om privacy te bewaren, maar wat we zien is prachtig. Haar huis is heel persoonlijk en warm, met veel donkere houttonen en vintage meubels die ze zelf heeft gevonden en waar ze duidelijk trots op is. En terecht!

2. Tan France

Van Tan France van Queer Eye kun je verwachten dat hij een prachtig huis heeft want ook in die Netflix-serie zijn ze bezig met interieur. Zijn interieur is werkelijk een droom met een gigantische keuken en eetkamer. Alle kamers in zijn huis zijn met elkaar verbonden door karakteristieke bogen.

Het grootste spektakel van dit huis is toch wel zijn geweldige walk-in closet met een interessant behang en veel kleren die overzichtelijk zijn opgehangen.

3. Shay Mitchell

In het huis van actrice Shay Mitchell wordt veel gebruik gemaakt van Mediterrane details en designs. Dat gecombineerd met moderne apparatuur en meubels zorgt ervoor dat het huis speciaal en persoonlijk aanvoelt. In iedere kamer hangt een elegante lamp die echt een statement maakt.

Het opvallendste is de prachtige stenen trap met kleurige details die dit huis echt het gevoel geeft alsof je in Spanje of Griekenland op vakantie bent.

4. Jessica Alba

Niet alleen is het huis van ondernemer en actrice Jessica Alba gigantisch en uitgebreid ingericht. Het is ook nog eens praktisch en kindvriendelijk. Ze heeft namelijk drie jonge kinderen die nogal een zooitje kunnen maken. Vele van haar meubels, zoals banken en eetkamerstoelen, hebben daarom een hoes die ze handig kan verwijderen en wassen.

De showstopper van dit huis is de grote badkamer met een walk-in douche waar Jessica en haar man met z’n tweeën kunnen douchen zonder elkaar in de weg te zitten en te struikelen wanneer iemand shampoo wil pakken.

5. Jesse Tyler Ferguson

Modern Family acteur Jesse Ferguson laat zijn schattige appartement in New York zien waar hij samen met zijn man woont. Het appartement is van alle gemakken voorzien, met een knusse keuken die lekker veel opbergruimte heeft. Daarnaast heet hij een schattig ingerichte gastkamer waar ik wel een nacht wil blijven slapen.

Niet alleen huizen van beroemdheden binnenkijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Guilty pleasure: dit Youtube-kanaal geeft een uniek kijkje in de huizen van beroemdheden
Sluiten