Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 29 november 2017

Wonen in de wildernis iets voor jou? Maak kennis met de Kudhva Prefab Cabin

Als je een echte natuurliefhebber bent vind je dit hoekvormige ontwerp van New British Design vast te gek! Deze Kudhva hutten zijn gelegen in een steengroeve in Noord-Cornwall en laten je optimaal genieten van de prachtige landschappen rondom het huisje.

Ben jij gek op de natuur en verkijkend uitzicht? Kijk dan ook even hier naar!

Georgefielding
Georgefielding

The Kudhva Prefab Cabins zijn eenvoudig en hebben een hoekige vorm. De buitenkant is bekleed met lariks en het hutje staat op hoge dennenpalen boven de boomtoppen. De structuur is volledig off-site gebouwd en zelfs na de installatie heeft de Kadhva een modulair ontwerp. Via een trapladder kun je de hut betreden en genieten van het prachtige wijde uitzicht.

Georgefielding

De binnenkant van de Kudhva Cabin is volledig van hout.

Kudhva
Kudhva

Binnen in de Kudhva vind je een knus zithoekje met een houten ingebouwde bank en een slaapkamer gelegen op een tussenverdieping. De ramen rondom het huisje geven een adembenemend uitzicht over de verkijkende landschappen.

Georgefielding
Georgefielding

Als het donker wordt lijkt het ons heerlijk om een vuurtje te maken. Gezellig samen met vrienden of familie rondom het kampvuur zitten, tof toch?! Of je het nu doet om warm te blijven, om je avondmaal te koken of om een gezellige sfeer te creëren, kamperen in de wildernis gaat niet zonder een kampvuur. Tijdens een verblijf in de Kudhva is het noodzakelijk om te koken op vuur, want er zit geen keuken in de hut. Maar even eerlijk, wie houdt er nou niet van om buiten te eten…. Tegelijkertijd kun je de mooie sterrenhemel zien. Puur genieten!

Georgefielding
Georgefielding

Het één worden met de natuur was het uiteindelijke doel van deze futuristische hutten. En dat lukt vast prima, als je het ons vraagt. Zoals je ziet heb je geen last van buren, de huisjes staan namelijk ver van elkaar af. Je bent dus eigenlijk helemaal alleen in de natuur. Als dat er niet voor zorgt dat jij je één gaat voelen met je omgeving, weten wij het ook niet meer.

Zou jij in de Kudhva willen verblijven? Goed nieuws! Je kunt het huisje namelijk huren via kudhva.com.

Voor de echte natuurliefhebbers onder ons

Reageer op artikel:
Wonen in de wildernis iets voor jou? Maak kennis met de Kudhva Prefab Cabin
Sluiten