Dit krijg je als je de beste architecten een huisje voor je kat laat ontwerpen

Met veel liefde en zorg bouw je aan de perfecte inrichting van je huis. Zorgvuldig ga je te werk om zo steeds een stapje dichterbij je droomhuis te komen. Hoe dichter je bij je droominterieur komt, hoe groter de krabpaal van je kat een doorn in het oog wordt. Gelukkig is ook daarvoor een oplossing, dankzij deze esthetisch verantwoorde paleizen voor je kat.

Deze bijzondere creaties hebben we te danken aan de beste architecten die Los Angeles rijk is. Zij kwamen namelijk in actie voor het goede doel en verruilden het ontwerpen van huizen en kantoorpanden tijdelijk voor viervoetervriendelijke woningen. Stuk voor stuk zijn het bijzondere huisjes waar niet alleen je knuffelige vriend blij van wordt, maar jij ook. Zijn namelijk ook nog eens waardevolle toevoeging aan je interieur.

Voor het goede doel

De reden waarom al deze architecten zich ineens vol op kattenhuisjes storten, is om een groot probleem aan te pakken. In Los Angeles wonen namelijk niet alleen vier miljoen mensen, maar ook tussen de één en drie miljoen dakloze katten. De organisatie Fixnation wil hier wat aan doen, maar daar is een hoop geld voor nodig. Al deze kattenhuizen worden daarom geveild en de opbrengst gaat naar Fixnation. Zo helpen deze huisjes niet alleen jou kat, maar ook een straatkat aan een fijn onderkomen.

Meer dierenpret!

Wil jij je kat of je hond ook verwennen met een nieuw bed, hok of kussen? Dan is deze lijn van IKEA precies wat je zoekt.

Fotografie: Meghan Bob Photography

Designboom

Reageer op artikel:
Dit krijg je als je de beste architecten een huisje voor je kat laat ontwerpen
Sluiten