Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 26 mei 2020

Leg je huisdier in de watten met deze nieuwe collectie van MADE

Helaas weten we allemaal dat katten liever in een kartonnen box slapen dan in zachte huisdiermeubels die veel geld kosten. Toch hebben we de wereld over voor onze lieve viervoeters. MADE heeft nu een toffe luxe collectie vol items waarmee je jouw huisdieren ultiem in de watten kan leggen.

Niet alleen zijn deze meubels fijn voor je huisdieren; ze staan ook nog eens gaaf in je interieur. Ze lijken namelijk precies op gewone meubels en zijn dus niet langer iets wat je wil verbergen. Aan deze luxe meubels hangt natuurlijk wel een prijskaartje, maar dan heb je wel iets speciaals voor jouw beste maatje.

> Lees ook: Planten als diervriendelijke manier om katten uit je tuin te houden

Huisdiermeubels voor trouwe viervoeters

Je huisdier was waarschijnlijk al de koning of koningin van het huis en met deze items geef je hen al helemaal een speciale troon om op te zitten. Dit zijn onze favorieten uit de collectie.

huisdier bedje
Bron: MADE

Laten we beginnen met dit schattige bankje voor de echte luxepoezen. De roze fluwelen stof staat elegant én lief in je interieur. Het is een toegankelijk kleur die goed matcht bij neutrale kleuren en houttonen.

Hebben? Dit roze bed is €199,-

huisdiermeubels MADE
Bron: MADE

Tipi’s zie je steeds vaker langskomen als kinderspeelgoed, maar voor je huisdier is het ook ideaal. In deze tipi kunnen ze lekker wegkruipen en zich verstoppen voor visite waar ze niks mee te maken willen hebben.

Hebben? Deze tipi is €59,-

huisdiermeubels MADE
Bron: MADE

De hond op deze foto is onwijs schattig. Helaas zijn de dieren op de foto’s niet bij de collectie inbegrepen. Het bankje waar de hond op ligt gelukkig wel! Het donkere blauw is op het moment een trendy kleur die je veel terug ziet op muren en banken.

Hebben? Het blauwe bankje is €149,-

huisdier klimmeubel
Bron: MADE

Dit is waarschijnlijk ons favoriete item van deze nieuwe collectie van MADE. Meestal zijn kattentorens foeilelijk en staan gewoon niet goed bij de rest van je interieur. Daarop is dit meubel zeker een uitzondering. Het donkerblauw van de kussens wordt gecombineerd met donkere houttonen wat deze kattentoren stijlvol en trendy maakt.

De hele collectie kun je nu vinden op MADE.com.

Meer leuke items voor je interieur nodig?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leg je huisdier in de watten met deze nieuwe collectie van MADE
Sluiten