Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 23 okt 2021

De leukste Halloween-outfits voor je huisdier (want: te schattig)

Verkleden hoort er bij met Halloween! Dus koop een leuke horror outfit om helemaal van deze feestdag te genieten. En misschien wil je huisdier ook wel meedoen aan deze verkleedpartij, want zeg nou zelf wat ziet er leuker uit: een persoon of een konijn verkleed als Sherlock Holmes?

Een konijn wint altijd, maar dan wil je wel zeker zijn dat je konijn zich er ook fijn bij voelt.

Een huisdier verkleden met Halloween

Neem daarom de tijd wanneer je je huisdieren aan kostuums of kleren introduceert en laat ze er rustig aan wennen. Een hond zal je ook moeten aanleren om een halsband om te doen en na een tijdje weet die niet beter dan een band om zijn nek te hebben. Kleding is echter wel wat anders en bij sommige huisdieren merk je al meteen dat ze het niet fijn vinden en dan raden wij het ook absoluut af om ze aan te kleden.

Kleren en kostuums kunnen namelijk voor onnodige stress zorgen, dus houd goed in de gaten hoe je huisdieren erop reageren. Bij sommige dieren zie je niet direct wat ze ervan vinden.

Rent Flappie opeens minder rond in het konijnenhok met een hoedje op? Dan hoef je geen Sherlock te zijn om te weten dat er iets mis is.

Onze Etsy Halloween finds om je huisdier in te verkleden

Een chefkat

Ideaal als je huisdier niet van verkleden in pakjes houdt en alleen een hoed op zijn kop prima vindt. Je kan deze ook customizen zodat de naam van jouw kat op de kookmuts komt te staan. Voor €16,29 kan je deze kookmuts in het wit of zwart bestellen.

Een betoverende cavia

Houd je van Harry Potter en heb je een cavia? Dan wil je dit kostuum op magische wijze voor €14,12 bij jouw voordeur laten verschijnen. Natuurlijk kan je zonder sorteerhoed ervoor kiezen welke kamer van Harry Potter jouw cavia toebehoort.

Al klaar voor Halloween? Witchcore is een nieuwe trend en dat ziet er zó uit

Een politiehond

Ook jouw hond kan een politiehond worden! Het opleiden van je hond tot een politiehond is wat lastiger, zeker als de jouwe geen herdershond is. Maar je kan je huisdier wel gemakkelijk verkleden zodat die er in ieder geval uitziet alsof die bij de politie zit. Dit kostuum voor grote honden is te verkrijgen voor €35,83.

Een bandana voor je batdog of supercat

Wanneer kostuums toch net iets teveel zijn voor je huisdieren kan je ze misschien toch nog een beetje verkleden door hun halsband te verruilen voor een unieke bandana. Laat je huisdier er dan als een superheld uitzien. Deze batdog bandana kan je voor €17,- kopen of kies een superman design voor je kat vanaf €7,91.

Goed om te weten: zó houd je een huis met huisdieren goed schoon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De leukste Halloween-outfits voor je huisdier (want: te schattig)
Sluiten