Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 24 feb 2020

Wauw, we worden helemaal blij van dit Scandinavische huis vol planten

Alle meiden op de Roomed redactie kan je gelukkig maken met een huis vol planten. Om mezelf maar even als voorbeeld te noemen: ik denk dat ik op dit moment een stuk of 50 planten in huis heb staan. Het komt dan ook vast niet als een verrassing dat we dit Scandinavische huis heel gezellig vinden.

Wij zouden in dit lichte huis vol planten meteen helemaal tot rust komen. Kijk je mee?

huis vol planten
Bron: Bolaget

Als je een groot raam hebt zonder direct zonlicht, dan weet je dat je de jackpot te pakken hebt voor een huis vol planten. De meeste planten houden onwijs van een lichte plek, maar willen liever niet in de felle zon staan. Kortom: deze plek in huis is ideaal voor kamerplanten.

huis vol planten
Bron: Bolaget
huis vol planten
Bron: Bolaget

Oh wauw, die Begonia Maculata op rechts heeft het daar goed naar zijn zin! De stippenplant staat er niet om bekend dat het de allermakkelijkste plant is, dus een grote plant zoals deze kom je niet heel vaak tegen. Dat doen de bewoners van het appartement maar al te goed!

Enne, die lieve hond staat ook maar al te goed bij het interieur. Zou hij de planten allemaal met rust laten?

huis vol planten
Bron: Bolaget
huis vol planten
Bron: Bolaget

Trend: meubels en muur in dezelfde kleur

Een van onze favoriete trends van het moment: je meubels in dezelfde kleur schilderen als de muur. Hoe tof dit staat, zien we in deze gang nog maar eens terug.

Dit werkt natuurlijk niet alleen met donkere, grijze kleuren. We kunnen ons voorstellen dat dit met élke kleur op de muur werkt. Een mintgroene sidetable voor een mintgroene muur, een knalroze kast voor een knalroze muur, en ga zo maar door… Leuk om eens over na te denken!

huis vol planten
Bron: Bolaget

Als laatste wil ik je nog een kijkje in de slaapkamer geven. Deze heerlijke rustige slaapkamer wordt uiteraard aangevuld met planten, maar ook met kleine details waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Dat vosje, hóé schattig en persoonlijk.

Binnenkijken in andere mooie huizen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw, we worden helemaal blij van dit Scandinavische huis vol planten
Sluiten