Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 12 okt 2020

Dit wil je zien: een kijkje in het huis van Hilary Duff (inclusief kippenhok)

Hillary Duff geeft een rondleiding door haar huis op het YouTube-kanaal van Architectural Digest. Op de Roomed-redactie vinden we dat ze een geweldig interieur heeft, wat vooral bestaat uit verschillende stijlen, kleurrijke tegels en heel veel planten.

Benieuwd hoe dat er allemaal uitziet? Bekijk dan snel de rondleiding van het huis door Hilary Duff in het filmpje hieronder.

Een kijkje in het huis van Hilary Duff

Direct bij binnenkomst staat een grote houten dressoir uit de jaren ’50, wauw! Daarboven hangt een gouden ronde spiegel en de trap is volledig bedekt met een oosterse traploper. De hal heeft dus een echte vintage look. Eenmaal in de woonkamer zien we dat de meubels veel moderner zijn. Wat een onverwachte, maar fijne combinatie.

De keuken

Hilary Duff heeft gekozen voor een enorm kleurrijke keuken, en wij zijn fan. Alle kasten zijn blauw en de wanden van de keuken zijn bedekt met zwart-wit tegels in een speciaal design. Ze heeft twee keukeneilanden (waarom ook niet) met een wit marmeren keukenblad. Voor de hardware van de keuken is gekozen voor goud, wat zorgt voor nog meer contrast. Ondanks dat er gebruik is gemaakt van veel verschillende kleuren en materialen, oogt de keuken totaal niet chaotisch.

Goals: een eigen kippenhok

Een grote zwembad is uiteraard niet te missen in het huis van Hilary Duff. Behalve een zwembad, extreem grote trampoline en nog veel meer planten, heeft Hilary een corona-proof zithoek gecreëerd waarbij ze de stoelen goed op afstand heeft gezet. Wat ons verbaasde is dat ze een kippenhok heeft met zes échte kippen.

Meer toffe binnenkijkers op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Architectural Digest

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: een kijkje in het huis van Hilary Duff (inclusief kippenhok)
Sluiten