Benieuwd naar hoe het huis van een paaldanseres er vanbinnen uitziet?

Nou, echt fantastisch dus. Het interieur is misschien niet wat je meteen zou verwachten, maar dat is juist de reden dat alles zo goed met elkaar werkt. Het is modern, ruim, licht, en ontworpen met een duidelijke knipoog.

Het is een project van de de mannen van BoysPlayNice, die tevens verantwoordelijk zijn voor de onwijs toffe fotografie. Scroll snel door om de foto’s te bekijken.

Natuurlijk – hoe kan het ook anders – is de absolute eyecatcher in dit interieur de gouden paal, die pal in het midden van het huis staat.

Goud in je interieur zorgt voor een elegante en koninklijke look. Combineer het met donkerblauw of verschillende kleuren velours. Of pak het wat subtieler aan en laat goud terugkomen door middel van kleinere details.

Nog een gouden detail! Philippe Starck’s fonkelende Masters stoel pronkt in de keuken.

Het huis heeft een elegante, luxe uitstraling. Dit komt uiteraard door het gebruik van goud, maar ook andere elementen dragen hun steentje bij. Er wordt bijvoorbeeld veel wit gebruikt, waardoor het huis een frisse en moderne look and feel krijgt. Ook zie je dat er veel strakke lijnen terugkomen in het interieur, iets dat je vaak ziet bij moderne en luxe ruimtes.

Verwachtte je een schimmig bedje in een donkere ruimte? Het tegenovergestelde is het geval. Het bed staat weliswaar in een piepkleine ruimte, maar door de witte muren en rijke verlichting geeft de kamer toch geen benauwend gevoel.

We zouden normaal gesproken wat dieper ingaan op de spiegel boven het bed, die er hier voor zorgt dat de kamer een stukje ruimer lijkt. Maar we gokken dat deze plek waarschijnlijk niet helemaal uit interieuroverwegingen is gekozen… Oh well, toch is het een fijne bijkomstigheid.

MEER LEZEN
Lijkt een interieur zoals deze je na het zien van dit artikel zo gek nog niet? Zorg dan zelf ook voor een moderne en luxe look in huis. Dat kan al met een paar simpele trucs. Wij zetten de beste tips voor je op een rijtje! Check ze hier.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Benieuwd naar hoe het huis van een paaldanseres er vanbinnen uitziet?
Sluiten