Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 26 okt 2020

Wauw: Dakota Johnson geeft een tour door haar huis en dat wil je niet missen

Dakota Johnson geeft een rondleiding door haar eerste koophuis in Hollywood, en we kunnen je alvast verklappen dat ze een prachtig interieur heeft. Het huis heeft houten kozijnen, ramen tot aan het plafond in de woonkamer en citrusbomen in haar achtertuin.

Kan je niet wachten en wil je het prachtige huis van Dakota Johnson zien? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Zó ziet het huis van Dakota Johnson eruit

Het mega huis heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Opvallend aan de woonkamer is het enorme vloerkleed met een oosters dessin. Ook haar salontafel ziet er prachtig uit. De bovenkant is van glas en heeft een groen randje, de onderkant heeft verschillende ronde vormen van bamboe. De vintage suede banken hebben een neutrale kleur en passen als je het ons vraagt perfect in deze woonkamer.

Een vintage piano, open haard, een platenspeler bovenop een dressoir dat vol zit met verschillende platen én een enorme kamerplant maken de woonkamer helemaal af. De doorzichtige linnen gordijnen laten genoeg zonlicht binnen, waardoor er een goede balans is in Dakota Johson’s houten huis.

Lees ook: Op onze wish list: torenhoge plafonds met gordijnen tot aan de grond

De eetkamer

Haar eetkamer is niet supergroot, waardoor ze heeft gekozen voor een transparante eettafel. Heel slim, want zo heeft ze alsnog gebruik kunnen maken van een tapijt met een drukke print en een prachtige lamp boven de eettafel.

Een groene keuken

Wauw, Dakota heeft een groene keuken met een wit marmeren keukenblad en het staat geweldig. De keukenkastjes aan de bovenkant hebben glazen deuren, maar omdat al het servies netjes is opgeborgen staat het totaal niet storend. Oh ja, en ze is dol op limoenen. Ze heeft zelfs een citroenboom en een sinaasappelboom in haar achtertuin staan.

Meer leuke binnenkijkers die je niet wilt missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Architectural Digest

Reageer op artikel:
Wauw: Dakota Johnson geeft een tour door haar huis en dat wil je niet missen
Sluiten