Wil je zien: een kijkje in een huis van 75 miljoen (inclusief een strandhuis)

Vandaag nemen we een kijkje in een huis van 75 miljoen. Het huis is gevestigd in Lake Tahoe Nevada en beschikt over acht slaapkamers, tien badkamers, dertien open haarden, een bioscoop én een wijnkelder met ruim 1687 flessen wijn. Geloof me, deze binnenkijker wil je absoluut niet missen.

Het ‘huis’ is alleen bereikbaar per kabelbaan en er is zelfs een verwarmd pad richting het huis voor de koude winterdagen. I. Need. That. Bekijk het filmpje hieronder voor een tour door het huis.

Een ongelooflijk huis van 75 miljoen

In het huis is veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Zo is het plafond gemaakt van hout en staat er een enorme stenen open haard in de woonkamer.

De keuken is een mix van vintage en modern. Terwijl de keukenkastjes en keukeneiland compleet van hout zijn, is het keukenblad van natuursteen. Ik hoop dat je niet denkt dat er ‘gewone’ deurknoppen zijn gebruikt. Alle kasten hebben een gepersonaliseerde handgreep. Van dennenappels tot aan een een echte tak look.

Lees ook: Licht hout en planten: de perfecte combi voor een Scandinavische keuken

Het thuiskantoor in dit huis is adembenemend. Net alsof je een oude Hollywood film binnenloopt. Er staan vintage leren stoelen en een enorme boekenkast van mahonie hout wat de kamer een luxe uitstraling geeft.

De master bedroom uit je dromen

Wanneer je de slaapkamer binnenloopt valt je oog direct op het plafond, net alsof het een middeleeuwse kapel is. Vanuit de slaapkamer kijk je namelijk uit op Lake Tahoe – en dat willen wij nu ook. Uiteraard beschikt ook de slaapkamer over een prachtige open haard, een grote marmeren douche en een jacuzzi. Kleuren als wit, beige en roze komen naar voren wat zorgt voor een romantische look.

Let’s play a game

In dit huis van 75 miljoen zal je je in ieder geval niet vervelen. Behalve een biljartkamer met een – duh – 100 jaar oude biljarttafel, een dartbord en een bar voor de volwassenen, is er ook nog een game room voor de kinderen. Er staat van alles in de kamer. Van een air hockey tafel, Skee Ball machine, verschillende bordspellen tot een televisie voor digitale spelletjes.

Dat is nog niet alles. Met de kabelbaan kan je van het huis door naar het strandhuis, dat gemaakt is in dezelfde stijl als het huis. Er zijn meerdere slaapkamers, een enorme keuken, bar, groot terras met glazen deuren en een handgemaakt eettafel van hout. In dit huis van 75 miljoen zouden wij in ieder geval wel willen verblijven.

Voor als je meer vette huizen van miljoenen wil zien

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wil je zien: een kijkje in een huis van 75 miljoen (inclusief een strandhuis)
Sluiten