In dit huis speelt de moderne trap de hoofdrol

Een huis met een goed uitgedacht interieur heeft altijd een opvallend focuspunt. Een element dat alle aandacht naar zich toetrekt. Dit kan een enorm schilderij aan de muur zijn, een opvallende vloer, een mooi meubel… Of in het geval van dit huis: de prachtige moderne trap.

Scroll snel verder en laat je inspireren!

woonkamer scandinavisch
woonkamer met trap

In het woongedeelte wordt vooral gebruik gemaakt van verschillende grijstinten, zachte stoffen en contrast. De meubels en accessoires hebben veelal donkere kleuren, terwijl het huis juist een lichte en witte basis heeft.

trap

De moderne trap is wit met een strak patroon van verschillende vierkanten en rechthoeken. Terwijl de trap zelf vrij simplistisch is, valt hij toch enorm op binnen de rest van het interieur. Dit komt doordat hij vrij groot en massief is.

Een gang of hal wordt al snel rommelig. Losse jassen, tassen, schoenen en andere troepjes… Als je al deze spullen aan een kapstok hangt resulteert dat al snel in een kleine chaos. Daarom is het een goed idee om in de hal te kiezen voor een minimalistisch interieur. Kijk hier voor meer inspiratie!

Tegels als achterwand in je keuken is een praktische en stijlvolle keuze. Zeker als je kiest voor tegels met een opvallend printje zoals je hier ziet! Meer tips en inspiratie voor de achterwand van je keuken vind je trouwens hier.

De slaapkamer van dit huis heeft schuine wanden. Dit kan voor heel wat struggles zorgen, maar met de juiste handige trucs haal je toch het beste uit de ruimte. De bewoners hebben bijvoorbeeld gekozen voor rijen met lage wandkasten, waardoor je een hoop spullen kwijt kunt zonder een echte kledingkast. Ook is er gekozen voor een dakkapel, waardoor je een extra dosis daglicht creëert.

MEER LEZEN
Wil je een kijkje in meer van dit soort handig ingerichte kleine ruimtes? Laat je dan inspireren door deze studio met mezzanine, en dit kleine minimalistische huisje.

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
In dit huis speelt de moderne trap de hoofdrol
Sluiten