Een zwart huis in the middle of nowhere met een verrassend rood interieur

Een zwart huis in the middle of nowhere. Van de buitenkant ziet het er rustig en donker uit, maar zodra je binnenkomt word je verrast door één bepaalde kleur… het huisje heeft namelijk een rood interieur!

Vind je rood helemaal geweldig? Neem hier dan even een kijkje.

De zwarte kleur van dit huis vinden wij heel gaaf. Hoewel het aan de ene kant een grauwe kleur is, straalt het toch luxe uit. Het mooie terras en de groene omgeving doen ons denken aan een vakantiehuis.

De binnenkant van het huis is totaal anders dan je zou verwachten. Van het grauwe is namelijk niks meer terug te zien! Het is vrij licht met veel kleurrijke elementen. Een rode bank, een rood vloerkleed en heel veel rode accessoires. Het groene kastje valt een beetje buiten de boot, maar vinden wij wel te gek. Je kunt de lievelingskleur van de bewoners wel raden..

Het plafond heeft daarentegen een lichtroze kleur. Het hout komt mooi uit met de rest van het interieur. Heel tof!

Door de ramen komt er veel daglicht de ruimte in. Daarnaast heb je vrij uitzicht over de bossen. Heerlijk genieten tijdens het ontbijt, beter kan haast niet toch? De eetkamer is vrij wit met ook hier weer rode details.

De witte metrotegeltjes passen prima in deze keuken. Doordat de basis wit is, lijkt de ruimte groter dan dat hij in werkelijkheid is.

Heb jij ooit weleens zo’n kleurrijke toilet als deze gezien? De twee kleuren die gebruikt zijn gaan heel goed samen. Het zijn wat mattere kleuren en worden goed gecombineerd met de tegeltjes vloer. De vloer zie je ook terug in de badkamer. Leuk dat dezelfde stijl is aangehouden in beide ruimtes. Hierdoor vormt het interieur een eenheid.

Meer zien

Klik op de afbeelding om de foto te vergroten en de slideshow te starten.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een zwart huis in the middle of nowhere met een verrassend rood interieur
Sluiten