Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Tips 2 feb 2020

Je huis opruimen in 15 minuten per dag? Doe mee met de Clean Up Challenge!

Opruimen is niet onze favoriete bezigheid. Maar wanneer we eenmaal begonnen zijn, willen we het liefst het héle huis opruimen. Dit resulteert meestal in een weekend lang kasten uitpluizen, onszelf verliezen in oude fotoboeken en herinneringen ophalen – maar echt veel opgeruimd wordt er niet.

Dat moet beter kunnen, dachten we. Daarom beginnen we vanaf morgen, maandag 3 februari, met de Roomed Clean Up Challenge.

Het huis opruimen in maximaal 15 minuten per dag

Het fijne aan de Roomed Clean Up Challenge is dat je elke dag slechts 15 minuten kwijt bent aan het opruimen. Dit maakt het veel overzichtelijker én behapbaar. Wij ruimen liever elke dag heel even op, dan dat we er een hele dag aan kwijt zijn.

Ook delen we tussen de opruimdagen door praktische artikelen en tips waarmee we het opruimen en schoonmaken van je huis nog gemakkelijker laten worden. Met deze handige content wordt het opruimen van je volledige huis een eitje!

Als je de volledige challenge meedoet, is jouw huis eind februari is jouw helemaal spic en span. Dat is nog eens lekker het jaar beginnen.

Zó doe je mee met de Clean Up Challenge

Elke werkdag plaatsen wij om 08:00 een artikel waarin je we vertellen wat we die dag gaan opruimen, en hoe we precies te werk gaan. Je kunt je ook inschrijven voor de mailing om elke vrijdag een update-mail te krijgen, waarbij alle opdrachten van de afgelopen week verzameld worden. Heb je doordeweeks geen tijd om op te ruimen, dan kan je de challenge ook in het weekend doen.

Hoe we precies te werk gaan, dat vertellen we morgenochtend om 08.00. Doe je ook mee met de Roomed Clean Up Challenge? Laat het ons weten op Facebook of stuur een berichtje via Instagram, dat vinden we leuk!

Dag 1: met déze methode ruimen we het huis op tijdens de Clean Up Challenge

Ook handig: ons gloednieuwe e-book

Wil je nu al aan de slag gaan met het schoonmaken van de keuken? Check dan ons nieuwe keuken schoonmaken e-book. In het e-book geven we handige tips over het schoonmaken van de keuken, maar ook over schoonmaken met natuurlijke producten als zout, citroen en baking soda.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

FreepikFreepikphoto3idea_studiomonkik

Reageer op artikel:
Je huis opruimen in 15 minuten per dag? Doe mee met de Clean Up Challenge!
Sluiten