Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 6 nov 2018

Huis online inrichten? Met deze websites is het een stuk makkelijker

Het in richten van je huis kan soms best lastig zijn. De een komt om in de ideeën terwijl de andere geen idee heeft waar hij of zij moet beginnen. Met deze tools kan je het op een gestructureerde manier op papier (beeldscherm) zetten.

Niet iedereen is een ontwerper, maar daar is gelukkig iets op bedacht: internet! Veel websites hebben tools waardoor jij je huis online kan inrichten!

Je huis online inrichten doe je met behulp van deze tools

Geen zorgen, je hoeft je huis niet uit. Dit kan je gewoon lekker op je laptop op de bank doen. En gelukkig zijn er ook genoeg tools om uit te kiezen!

Floorplanner

Floorplanner is perfect voor als je je huis wilt verbouwen of even een nieuwe indeling wilt bedenken. Je kan zelf muren toevoegen en verwijderen. Je kan ook de soort vloer en muurverf toevoegen. Ook het toevoegen van meubels is een optie, als is dat niet waar het om draait. Je werkt in 2D en je kan de ruimte ook in 3D bekijken om een goed beeld te krijgen.

IKEA Home Planner

De welbekende IKEA Home Planner! Ikea heeft al jaren een systeem waarin jij je keuken of andere ruimte kan ontwerpen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld via het programma je kast samenstellen, waardoor je met een druk op de knop die kast kan bestellen. Super handig!

Stappenplan: zo kan je het beste je studentenkamer efficiënt inrichten

Roomstyler

In Roomstyler kan je alle soorten kamers ontwerpen. Deze editor is een stuk specifieker wat betreft de meubels. Zo kan je bijvoorbeeld in de badkamer allemaal toilet accessoires toevoegen, zoals een make-up tasje, een toiletrolhouder en een douchegordijn. Deze editor is perfect voor als je per kamer wilt indelen.

Je kan in principe je hele huis in één keer ontwerpen, maar het gaat wellicht sneller als je het per kamer opdeelt. Hier kan je jezelf helemaal laten gaan wat betreft indeling en interieur, aangezien je heel specifiek te werk kan gaan.

Baderie

Baderie is er speciaal voor gemaakt om een badkamer te ontwerpen. Zo heb je alle mogelijkheden om de ruimte in te delen naar hoe jij het zou willen hebben, zonder dat een verkoper je iets aansmeert. Mocht je tevreden zijn met het resultaat kan je het ontwerp ook opsturen naar een Baderie showroom om te kijken of het in het echt ook kan worden gerealiseerd. De 3D optie is ook heel realistisch waardoor je een heel goed beeld krijgt van het eventuele resultaat!

Tieleman Keukens

Je keuken ontwerpen kan nog best lastig zijn, maar met een goede editor kom je al een hele weg. Er zijn natuurlijk meerdere editors voor keukens, maar de Tieleman Keukens editor is nét even wat specifieker. Zo kan je een goed inzicht krijgen in wat wel en niet werkt voor jouw keuken. Uiteraard kan je deze keuken bij Tieleman Keukens laten maken, maar je kan ook gewoon gebruik maken van de editor. No pressure!

Meer lezen over het inrichten van je huis?

Huis online inrichten
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huis online inrichten? Met deze websites is het een stuk makkelijker
Sluiten