Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 29 mrt 2018

Wauw! Dit Braziliaanse huis met zwembad is adembenemend mooi

Sommige optrekjes zijn zo waanzinnig mooi, dat we ze maar al te graag met jullie willen delen. Dit Braziliaanse huis met zwembad spant de kroon: heb je ooit zo’n fantastisch zwembad gezien? Hier zouden wij maar al te graag een nachtje willen zwemmen, eh, slapen.

De architect van het huis, Fernanda Marques, stond voor een grote challenge. Een zwembad rechtstreeks naast de woonkamer van het huis maken. Maar ze deed het: ze ontwierp een prachtig zwembad met een glazen wand, net zo lang als de muur van de woonkamer.

roomed-zwembad
roomed-zwembad
roomed-zwembad

De verticale tuin met alle groene planten is ook een lust voor het oog. In combinatie met het aquablauwe zwembad geeft het het huis een ontzetten frisse uitstraling, bijna een jungle-look zelfs. Daarom is het ook helemaal niet erg dat het interieur van het huis zo rustig gehouden is. Buiten is er kleur zat!

roomed-zwembad
roomed-zwembad

Via deze deur in de slaapkamer kom je bij het zwembad terecht, net zoals via de trap die buiten te zien is. Stel je voor dat je ‘s morgens wakker wordt van het Braziliaanse zonnetje, en meteen een duik in je eigen zwembad kan nemen… hallo vakantiegevoel!

Verder dromen?

Ook een zwembad in de tuin? Laat je inspireren door de allermooiste zwembaden die wij op Pinterest konden vinden. En als je liever voor een tropische sfeer in huis gaat, dan is een Kentia palm echt iets voor jou.

Bron: Design Milk
Foto’s: Fillippo Bamberghi
Architect: Fernanda Marques Arquitetos Associados

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw! Dit Braziliaanse huis met zwembad is adembenemend mooi
Sluiten