De bewoners van dit huis delen onze voorliefde voor de spikkelprint

Bij Roomed zijn we dol op printjes. Het liefst mixen we alle soorten door elkaar en creëren we zo de mooiste combinaties. Stippen, strepen, golfjes… en de spikkelprint!

En als we één ding opmaken uit de foto’s van dit Scandinavische interieur, is dat dat de bewoners van dit huis het helemaal met ons eens zijn. Spot jij alle gespikkelde items?

Heel subtiel is hier wat kleur aan de neutrale woonkamer toegevoegd door middel van kussens, planten en bloemen. Ook is er in plaats van een grote salon tafel, een leuke mix gemaakt van twee verschillende kleine bijzettafels.

Gespikkelde kussentjes!

De inhoud van de kast heeft een mooie mix aan materialen. We zien onder andere een warme en een koelere soort steen, gekleurd glas en zomers riet.

>> Tips: zo style jij een open kast

Wij zijn verliefd op dit prachtige stenen bakje met spikkelprint. Deze subtiele manieren van het toevoegen van printjes aan je interieur is ideaal. Je combineert namelijk een drukke print met de rustige basis van de rest van de ruimte. Zo sla je twee vliegen in één klap: je print valt éxtra goed op in het neutrale interieur en zorgt niet meteen voor extra drukte!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Reageer op artikel:
De bewoners van dit huis delen onze voorliefde voor de spikkelprint
Sluiten