In dit huis steelt de prachtige gouden muur de show

Het interieur van dit huis in Stockholm is modern en strak, maar wel met een knipoog. De sfeer is simplistisch, maar je ziet door een aantal opvallende speelse elementen ook duidelijk terug dat het design New York City-geïnspireerd is. Eén ding is in ieder geval zeker: die gouden muur willen we nu direct hebben.

Oké, het is een beetje durven, maar als zoiets opvallends als deze muur érgens goed uitpakt dan is het wel in dit appartement. Scroll snel door en neem een kijkje!

>> Inspriatieboost: gouden details in de woonkamer

gouden muur

En als we dan toch bezig zijn, deze eetkamerstoelen zouden we ook best bij ons thuis neer willen zetten. Het luchtige design van de stoelen is een goede toevoeging op de rest van het strakke interieur. Ben jij nog op zoek naar eetkamerstoelen in dezelfde stijl als deze? Kijk dan even naar dit lijstje!

Deze boekenkast is heerlijk nonchalant ingericht! Vaak gaan mensen voor een wat strakkere opstelling in hun open kast, omdat het geheel snel druk wordt. Een logische keuze, maar de boekenkast in dit appartement bewijst dat het ook op een wat ‘lossere’ en nonchalante manier heel stijlvol kan zijn. Meer inspiratie hierover vind je trouwens hier.

In de slaapkamer zie je weer heel duidelijk dat er voor een wat modernere en een meer minimalistische stijl is gekozen.

MEER LEZEN
Gaat een gouden muur jou net een stapje te ver, maar weet je ook niet goed welke kleur je dan wel op je muur wilt hebben? No worries, wij hebben een handige guideline voor je waarmee je binnen no-time de juiste keuze maakt! Check hem hier.

www.nooks.se

Reageer op artikel:
In dit huis steelt de prachtige gouden muur de show
Sluiten