Dit huis bewijst dat je nooit genoeg planten en bloemen kunt hebben

Planten en bloemen zorgen voor kleur, gezelligheid en leven in je interieur. Wij vinden dan ook dat je er nooit genoeg van kunt hebben. Zo dachten de bewoners van dit huis ook. In iedere ruimte vindt je lekker veel groen!

Heb jij niet zoveel licht in huis? Kies dan een van deze planten, die het ook perfect doen in donkere ruimtes.

We beginnen deze huis tour in de keuken waar we meteen veel planten en bloemen tegenkomen. Allereerst zien we de Pilea Peperomioides, oftewel de pannenkoekenplant. De plant heeft deze naam te danken aan haar platte, ronde bladeren. Op tafel zien we een prachtig bos bloemen staan. Benieuwd hoe je deze het langste vers houdt? Wij geven je tips zodat jij extra lang van je bos bloemen kunt genieten!

Ook in de woonkamer zien we weer prachtige planten zoals de Monstera (gatenplant) en Eucalyptus.

Daarnaast heeft het interieur een fijne kleurencombinatie, planten en roze gaan namelijk heel goed samen! Meer inspiratie over de kleurencombinatie vind je in deze Colorboost.

Ook zijn planten en bloemen in de slaapkamer een echte must have. Je kunt er voor kiezen om er een ware jungle van te maken, of ga voor subtiel met één enkele bloem op je nachtkastje.

Met string lights, een plaid en een aantal kussens kun je van je balkon echt een gezellige plek maken. Wanneer je je balkon helemaal aankleed kun je hem heel gemakkelijk gebruiken als verlengstuk van je woonkamer.

Ben jij nou niet zo’n held in het verzorgen van planten? No worries, met deze tips helpen wij je de platen in leven te houden!

objekt.historiskahem.se