Dit Scandinavische huis heeft een bijzondere mix van stijlen

Dit Scandinavische appartement heeft een bijzondere mix van stijlen. Zo zien we niet alleen de Scandinavische stijl terug, maar ook mid-century design en prachtige klassieke elementen. Door het gebruik van veel donkere tinten voelt het huis ook een beetje mysterieus aan. We like it!

Ontwerper Max Samun ontwierp dit fijne optrekje. Scroll snel verder voor een heleboel fijne interieur inspiratie!

roomed-scandi-1
roomed-scandi-6

>> 9x de mooiste interieurs met visgraat vloeren

roomed-scandi-11

Dit huis is gezegend met een bijzonder hoog plafond. Dat is natuurlijk erg mooi, maar soms best lastig om te decoreren. Door het plafond een donkere kleur te geven wordt er warmte en gezelligheid gecreëerd. De kroonluchter past perfect bij de klassieke elementen van het plafond. Wil je meer tips over het decoreren van een hoog plafond? Kijk dan even hier.

roomed-scandi-5
roomed-scandi-17
roomed-scandi-19

Achter de stijlvolle eettafel is een bijzondere gallery wall gecreëerd. Wil je zelf ook zo’n mooie verzameling ophangen? Check dan even deze tips.

roomed-scandi-7
roomed-scandi-18

De Scandinavische keuken is in tegenstelling tot de rest van het appartement erg wit en licht. Maar zo valt de open keuken wel extra op: het is echt een apart onderdeel van de woonkamer. De witte kasten en de metrotegels zorgen voor een fris effect. Door de zwarte plankjes ontstaat weer een fijn contrast.

roomed-scandi-10

[SLIDER]

Een zonnig balkon #deleven
Een zonnig balkon #deleven
Een zonnig balkon #deleven
Een zonnig balkon #deleven
[/SLIDER]

MEER LEZEN
Wil je meer inspiratie voor een fijne mix van stijlen? Kijk dan eens naar dit appartement van Mike en Isa, of naar deze verbouwde school.

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische huis heeft een bijzondere mix van stijlen
Sluiten