Dit huis heeft een prachtige, jaloersmakende keuken!

Stiekem worden wij altijd best gelukkig van Scandinavische huizen. De mooie witte basis in combinatie met de natuurlijke materialen geeft een fijne sfeer. Zoals in vele Scandinavische interieurs vinden we ook hier een bijzonder element. Namelijk de prachtige, moderne keuken!

Vind jij het lastig om de Scandinavische sfeer in huis te brengen? Met deze simpele tips helpen wij je een handje op weg.

In gedachten je droomhuis inrichten

Waar hoogglans wit vaak kil overkomt is dat in deze keuken totaal niet het geval. In combinatie met de donkergrijze tegels en het marmeren blad is de keuken juist heel stijlvol. De keuken oogt erg rustig. Dit komt doordat de keukenkasten wegvallen in de muur en ook doordat alle apparatuur is ingebouwd. Mede hierdoor kunnen we dus met recht spreken over een jaloersmakende keuken!

In de rustige keuken is deze bakstenen muur wel een echte eyecatcher. Door de kleine ronde eettafel ontstaat er een knus geheel. Ben jij niet gezegend met zo’n mooie bakstenen muur? Dan is er gelukkig ook nog een alternatief om dezelfde look te creëren.

In de woonkamer vinden we de typerende witte basis met de witte vloeren en muren van een Scandinavisch huis. Daar zijn mooie neutrale kleuren met contrast aan toegevoegd die sfeer en warmte geven. De planten en bloemen zijn de finishing touch en brengen de ruimte vervolgens echt tot leven!

Het neutrale kleurenpalet wordt doorgetrokken in de slaapkamer. Samen met de minimalistische nachtkastjes zorgt dit voor veel rust in deze kamer.

MEER LEZEN
Ben jij geïnspireerd geraakt door deze jaloersmakende keuken en wil je meer van dit soort keukens zien? In dit artikel hebben we Scandinavische keukens op een rijtje gezet waar wij best achter het fornuis willen gaan staan!

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een prachtige, jaloersmakende keuken!
Sluiten