Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 21 okt 2020

Prachtig – dit huis met groene muren heeft heel veel bijzondere details

Ben jij gek op een urban jungle met unieke statements? Dan ga je deze binnenkijker geweldig vinden. Dit huis heeft namelijk niet alleen prachtige groene muren, maar staat ook vol met verschillende planten én houten meubels.

Een groen interieur is al bijzonder op zich, maar in dit huis zien we ook nog eens dat verschillende soorten tegels worden gecombineerd.

Groene woonkamer
Bron: Bolaget
groene woonkamer met blauwe bank
Bron: Bolaget

Je kan er niet omheen. De groene muren in dit huis zien er geweldig uit. Ondanks dat groen niet héél vaak als muurverf voor alle muren wordt gebruikt, vinden we ‘t enorm tof staan. De rest van het huis is qua kleur wat rustiger gehouden. De houten visgraat vloer zorgt voor een goede balans in het huis.

Terwijl de blauwe bank, schilderijen en houten kastje de woonkamer een vintage look geven, zorgen de planten en een hoogpolig tapijt met ruitjes dessin voor wat meer sfeer. Heb je de details op het plafond al gespot? We love it.

> Inspiratie voor op de muur: ga voor een stijlvol, simplistisch kleurvlak

Ruitjes tegels in de keuken
Bron: Bolaget

Wat ons opvalt in dit huis, zijn alle verschillende tegels die zijn gebruikt. De witte keuken is in tegenstelling tot de woonkamer wat moderner ingericht. Terwijl er voor de keukenwand is gekozen voor (standaard) witte metrotegels, zien we op de vloer zwart-witte tegels met een ruitjes effect.

> 6 verschillende patronen waarmee je metrotegels in huis te de show stelen

Witte wandtegels in de badkamer
Bron: Bolaget
Hexagoon tegels zwart groen marmer
Bron: Bolaget

Als we verder gaan naar de badkamer, zien we een nóg mooiere combinatie van tegels. klassieke witte wandtegels op de muur, prachtige hexagoon tegels met een marmereffect op de vloer.

Meer lezen over een groen interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Prachtig – dit huis met groene muren heeft heel veel bijzondere details
Sluiten