Gek op bloemen? Dan is dit je droomhuis

Een huis met bloemen is altijd leuker dan een huis zonder. Period. Je kent het gevoel zelf waarschijnlijk wel: het moment dat je op de eettafel een vaas met daarin een flinke bos kleurrijke bloemen hebt staan, straalt je huis toch net dat beetje meer. En de bewoners van dit huis snappen dat gevoel duidelijk ook helemaal.

In elke ruimte vind je namelijk bloemen. En niet alleen in een vaas, ook in de vorm van verschillende printjes en posters aan de muur waarin bloemen zijn verwerkt. Scroll snel door een laat je inspireren!

De bloemen in de vensterbank en op de salontafel vallen meteen op door de vrolijke kleuren in dit ietwat monochrome interieur. Maar de look wordt pas echt afgemaakt door de kussens op de bank met dezelfde bloemenprint.

Psst.. Langer van je bos bloemen genieten? Wij hebben maar liefst zeven tips die je kunnen helpen.

Ook in de slaapkamer zien we overal bloemen terug. De mintgroene muur zorgt voor de basiskleur. Het kussen, de posters aan de muur een het potje met de kleine hortensia’s maken het af.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer inspiratie?

Onze bloemengekte houdt niet op! Eerder maakten we al dit zomerse moodboard om je te laten zien dat bloemen je huis een enorme kleurrijke boost geven. Check it out!

Entrance Makleri

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Gek op bloemen? Dan is dit je droomhuis
Sluiten