Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 7 feb 2021

Dit appartement heeft veel bijzondere muren – en daar halen we inspiratie uit

Gekke ramen, bijzondere muren, dit huis is in ieder geval niet saai en dus extra leuk om even naar binnen te kijken. Laat je inspireren door de slimme inrichting en hoe van elke scheve hoek nog een goed benutte ruimte is gemaakt.

Kijk mee in onze nieuwste binnenkijker.

Woonkamer met bank en scheve muur
Bron: Bolaget

Inrichting

Midden in je woonkamer een scheve muur én grote pilaar. Moeilijk in te richten zou je zeggen. Toch heeft deze bewoner het goed gedaan. De scheve witte muur is zo ineens heel mooi en het lange kastje eronder past perfect.

Voor de pilaar hebben ze een bank neergezet. Op deze manier wordt het zitgedeelte afgescheiden van het eetgedeelte en kan je tegelijkertijd mooi naar buiten kijken.

Kamer met ramen en scheve muur
Bron: Bolaget

Gekke muren

Wauw wat valt hier lekker veel licht naar binnen! Door de hoge ramen komt er veel daglicht in het huis. Maar er viel ons nog iets op. Als je naar rechts kijkt zie je een scheve muur naar boven aflopen. Maar het is niet alleen een scheve muur, hij loopt ook nog eens in hoeken af.

Kamer met 2 scheve muren
Bron: Bolaget

We zeiden het al eerder, veel bijzondere muren in dit huis. Erg leuk om naar te kijken; niet een maar twéé scheve muren. De bovenste muur loopt in een ronding af naar boven en daarachter loopt nog een lage muur. Ze hebben slim gebruik gemaakt van de smalle ruimte door er kleine opbergplek van te maken.

Eetkamer met gekleurde stoelen
Bron: Bolaget

Eetruimte

Aan de andere kant van de pilaar bevindt zich de eetruimte. Erg origineel om de stoelen in verschillende kleuren te doen, want waarom ook niet?

Donker slaapkamer met geel bedframe
Bron: Bolaget
Donkere kamer met gek raam
Bron: Bolaget

Slaapkamer

Deze slaapkamer is simpel, maar tegelijkertijd ook weer niet. Er staat niet zo veel in de ruimte, waardoor vooral de kleuren je aandacht trekken. Het bedframe heeft een opvallende gele kleur en de rest van de kamer is helemaal donker geschilderd.

Het raam is toch echt wel de eyecather van de kamer want wow, hebben jullie ooit een raam in deze vorm gezien? Heel bijzonder!

Yes: waarom je júist zou moeten gaan voor een donkere slaapkamer

wc met behang
Bron: Bolaget

WC

We hebben het kleinste én leukste kamertje voor het laatst bewaard want wat is dit een leuk behang, wij worden er in ieder geval meteen helemaal vrolijk van. Het is een druk, groen behang met (hoe bedenk je het) aapjes en plantjes in verschillende kleuren.

Leren van de binnenkijkers: zo match je een wit vloerkleed in de woonkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit appartement heeft veel bijzondere muren – en daar halen we inspiratie uit
Sluiten