Dit huis bewijst dat een bank met hoge poten een goed idee is

Een bank met hoge poten is als je van open ruimtes houdt een hele goede keuze. Meubels met hoge poten dragen namelijk bij aan een ‘luchtige look’ in huis (wat dat precies inhoudt lees je hier). Dit interieur heeft naast de bank ook allemaal andere meubels met dunne, hoge poten.

En daarom heeft het gehele interieur dus ook een fijne, frisse look! Scroll snel door voor de foto’s.

De klassieke witte ornamenten van het huis worden prachtig gecombineerd met de donkere moderne meubels. Dit zorgt op twee manieren voor contrast. Ten eerste tussen de witte basis en de zwarte meubelen, en ten tweede tussen de oude klassieke, en de moderne stijl.

>> Meer inspiratie over de magische combinatie van klassiek en modern? Kijk dan even hier.

Tafelkleden ouderwets? Dit huis bewijst je het tegendeel. Zowel over de eettafel in het woongedeelte als de eettafel in de keuken (twee eettafels dus, ook niet verkeerd lijkt ons) is een mooi linnen doek uitgelegd. Dit draagt opnieuw bij aan een frisse look, maar het heeft ook nog een tweede functie.

Door de smalle poten van de meubels en het vele zwart en wit kan het interieur misschien snel wat kil neigen. Een tafelkleed geeft een ruimte meestal juist een gezellige en huiselijke sfeer.

In de slaapkamer is gekozen voor een nonchalante look. Sprei over het bed, krukje ernaast, verschillende kussentjes… Alles weer in dezelfde grijstinten, waardoor het geheel niet rommelig wordt.

Wil jij ook een stijlvolle nonchalante look neerzetten in je slaapkamer? Omdat je van jezelf stiekem af en toe best een sloddervos bent en dan liever maar zo stijlvol mogelijk, of omdat je gewoon niet zo houdt van strak gestylede kamers? Bekijk dan in deze Inspiratieboost met de mooiste slaapkamers met ‘messy’ look. Daar laten we je precies zien hoe je zoiets aanpakt!

Reageer op artikel:
Dit huis bewijst dat een bank met hoge poten een goed idee is
Sluiten