Dit huis heeft een koperen keuken en wij zijn verliefd

De keuken is een plek waar veel verschillende materiaalsoorten mogelijk zijn. Marmer, beton, hout, kunststof… Eigenlijk zijn we alles wel tegengekomen. Maar wat dacht je van een koperen keuken? En nee, dan hoef je echt niet meteen aan een kitscherige keuken met koperen kastjes te denken. De keuken in dit huis heeft namelijk een prachtige koperen achterwand!

Komt dit tafereel je bekend voor? Dat kan. Al eerder spotten we zo’n opvallende achterwand in de keuken, maar dan in het goud! Bekijk hier de foto’s.

Het vervaagde koper geeft de keuken naast elegantie, ook een stoer en rauw randje. Het koper valt extra op door de lichte vloer en de witte keukenkastjes.

Wist je trouwens dat koper en marmer samen een echte match made in heaven zijn? En daarnaast is marmer ook nog eens een van de populairste materialen voor in de keuken! Lees hier alles over deze prachtige combinatie.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Ben jij fan van koper, maar vind je een hele achterwand net iets te ver gaan? Wij maakten een lijstje met de mooiste budget items van koper. Check ‘m hier!

Nooks

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een koperen keuken en wij zijn verliefd
Sluiten