Van garage naar woonhuis: een kijkje in een te gek en creatief huis in Den Bosch

Even voorstellen: vandaag kijken we binnen in het prachtige huis van Eric en Paulien. Een aantal jaar geleden hebben zij (samen met Roel Vaessen) het toffe merk IXXI opgezet. Eric en Paulien wonen in een prachtig pand in Den Bosch en hun interieur staat vol met hun eigen favoriete ontwerpen.

Je zou het niet zeggen, maar dit pand is niet altijd een woonhuis geweest. Toen Eric en Paulien het kochten waren het nog enkel garages. Ze besloten de muren te doorbreken en dat leverde een prachtige, ruime woonplek op! Kijk je mee?

Een huis vol kleur! Niet alleen de kleine accessoires die op een speelse manier op en over de bank zijn gelegd zorgen voor kleuraccenten: ook de bijzettafeltjes en deze gave boekenkast geeft het interieur een vrolijk en kleurrijk karakter.

Eric en Paulien zijn wat ons betreft ware experts op het gebied van design. En dat leiden we niet alleen maar af uit hun interieur! Zoals we al zeiden zijn de twee mede-eigenaar van het merk IXXI, een interieurlabel waar je zelf je eigen persoonlijk wanddecoratie kunt ontwerpen. Daarnaast hebben ze meerdere meubels ontworpen voor Spectrum. Deze meubels hebben tevens een mooi plekje veroverd in hun eigen interieur.

Naast dit alles hebben Paulien en Eric iets nieuws gelanceerd: een meubelmerk genaamd Vrienden. Dit concept ziet er net iets anders uit dan we gewend zijn. Je bekijkt de meubelen namelijk niet in een traditionele winkel, maar bij ‘vrienden’! Zo bekijk je je favoriete meubelen uit hun collectie meteen in een setting waar ze uiteindelijk ook terecht zullen komen: gewoon bij iemand thuis.

There’s more…
Kijk verder! Klik op de foto in de slideshow om deze te vergroten.

Reageer op artikel:
Van garage naar woonhuis: een kijkje in een te gek en creatief huis in Den Bosch
Sluiten