Deze knalrode Ferrari steelt de show in dit interieur

Dit moet haast wel de droom van iedere autoliefhebber zijn: je trots tentoonstellen in het midden van je woning. De bezitter van deze Ferrari 360 heeft zijn sportwagen getransformeerd tot een waar decorstuk. Een stralend middelpunt kun je wel zeggen! De architecten van Millimeter Interior Design gingen deze uitdaging aan.

De woonkamer in dit huis is super strak en er zijn veel grijstinten gebruikt. Deze tinten kunnen heel goed gecombineerd worden met andere kleuren en zorgen daarmee voor een sterk contrast. Je ziet hem al om het hoekje kijken; het knalrode racemonster.

In dit huis hangt er een auto aan de muur!

De Ferarri is hét middelpunt van de ruimte, heel terecht natuurlijk. Maar vergeet de rest van het interieur niet. Kijk hoe tof die eettafel is! Deze komt omhoog zodra je hem nodig hebt. En die keuken: het is net een aquarium! Deze ruimte leeft.

De metalen keuken zit een beetje verstopt onder de grond, maar valt toch enorm op. Dit komt omdat hij in een soort glazen box zit met veel LED-verlichting. Het is een smalle lange ruimte waar niks in ontbreekt. Je kunt ongestoord de lekkerste gerechten klaarmaken!

Tussen al dat grijs is er toch – naast de Ferrari – iets kleurrijks toegevoegd in het interieur. Een prachtige vaas met bloemen op het bijzettafeltje naast de bank.

Net als de keuken is de tuin ook niet al te groot. Wel is er plek voor een heerlijk zwembad met uiteraard uitzicht op het pronkstuk waar het allemaal om draait: de knalrode Ferrari.

Meer lezen

Je bent vast benieuwd naar de rest van het huis. Bekijk het hele huis daarom hier!

Bron: Freshome

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze knalrode Ferrari steelt de show in dit interieur
Sluiten