Ga jij deze zomer naar Griekenland? Dit huis brengt je vast in de stemming!

Ben jij zo’n geluksvogel die deze zomer op vakantie gaat naar Griekenland? Wij zijn jaloers! Zeker na het zien van dit mooie huis in Santorini… En dan hoeft jouw appartement, hotel of AirBnB’tje er heus niet helemaal precies zo uit te zien als deze om alvast een beetje in de vakantiestemming te kunnen komen. Laat de voorpret beginnen!

Verwacht hagelwitte muren, een adembenemend uitzicht met een diepe blauwe zee en een interieur met een zomerse beachy vibe.

Let’s be honest: dit terras zouden we natuurlijk het liefst allemaal ter beschikking hebben tijdens onze vakantie. Zie jij jezelf al liggen op een van die twee bedjes?

Een beach look in huis is natuurlijk niet compleet zonder de peacock chair. De combinatie tussen de witte muren, het hoge plafond en de verschillende houten elementen geven de woonkamer een gezellige en huiselijke sfeer.

Overal in het huis zijn er hier en daar subtiele blauwe details te vinden. Deze accenturen het prachtige uitzicht op de blauwe lucht en de zee. Overal in het huis zijn namelijk bepaalde punten waar je via een doorkijk een soort sneak peak van de omgeving te zien krijgt. Niet verkeerd!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Santo Maris

Reageer op artikel:
Ga jij deze zomer naar Griekenland? Dit huis brengt je vast in de stemming!
Sluiten