Wonen in een huis in het bos: klein maar fijn

Een huis in het bos: het klinkt misschien niet meteen heel aantrekkelijk voor iedereen. Zo ver ‘in the wild’ wonen is namelijk niet altijd even praktisch. Maar het heeft het natuurlijk ook zeker zijn voordelen! Als je van een rustige omgeving houdt bijvoorbeeld. Dan is het misschien stiekem wel juist je ultieme droom om je lekker af te sluiten van de stad en nooit last te hebben van de (niet heel hoogstaande) karaoke-avondjes van je buren.

Wat de reden ook mag zijn, wonen in een huis in het bos kan in ieder geval super stijlvol uitpakken. Neem bijvoorbeeld dit huis! Het is wat krap, maar wel heel erg knus. En een leuke bijkomstigheid: het huis heeft een sauna!

Ondanks dat het huis eigenlijk een soort ‘schuur’-achtige bouw heeft, is het bijzonder om te zien dat het toch een heel huiselijke sfeer heeft. De witte basis doet sowieso wonderen voor de gehele look van het huis, omdat er daardoor een strak en clean effect wordt gecreëerd.

Nog een voordeel van zo’n afgesloten omgeving: schaamteloos in je pyjama op dit schattige terrasje in de tuin ontbijten!

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Stadshem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wonen in een huis in het bos: klein maar fijn
Sluiten