Modern, strak en toch vrolijk: neem een kijkje in dit huis in Florence

Florence… Je zult er maar wonen. Dat deze prachtige stad niet alleen qua cultuur veel te bieden heeft maar ook qua interieur, bewijst dit prachtige moderne, maar toch vrolijke en speelse huis in Florence. Kijk je mee?

Moderne en strakke meubels worden op verrassende wijze gecombineerd met frisse kleuren en speelse indelingen. Elke kamer heeft een totaal andere stijl en hoewel het gehele huis voornamelijk modern is, ontdekken wij bijvoorbeeld ook vintage invloeden en color blocking.

huis in Florence

In plaats van een bank in de woonkamer kun je natuurlijk ook gewoon meerdere lounge stoelen neerzetten! Zo creeer je een gezellige zithoek. Op zoek naar een mooi exemplaar? Bekijk onze favorieten (in prachtige kleuren)!

vrolijk huis
modern huis

Dit balkon heeft een prachtige boho look. Door de stoelen van rotan en de muur met planten wordt een exotische vibe gecreëerd. Ondanks deze natuurlijke materialen en look ziet het balkon er nog steeds strak en modern uit.

>> DIY! Maak een toffe plantenbak voor op je eigen terras.

huis in florence

De schilderijtjes aan de muur zijn in tegenstelling tot de rest van het interieur niet strak naast elkaar opgehangen, maar speels onder en boven elkaar geplaatst. Ook zien we daarnaast nog een ander soort lijst die weer voor een nieuwe tegenstelling in het geheel zorgt.

There’s more…
Klik op de foto om deze te vergroten.

Massimoadario

Reageer op artikel:
Modern, strak en toch vrolijk: neem een kijkje in dit huis in Florence
Sluiten