Dit huis in België heeft een wel heel bijzonder middelpunt

In dit huis in België staan nog helemaal geen meubels. Toch is het interieur nu al de moeite waard om een keer van binnen te bekijken. Hoe dat komt? Er staat een torenhoge boom middenin het huis. De rest van het pand is er helemaal omheen gebouwd. Hoe cool is dat?

Het huis heeft verder een basis van warm hout, oudroze muren en hier en daar spotten we de terrazzo trend.

Afgezien van een paar uitstekende takken hier en daar, zou je vanaf buiten niet meteen zeggen dat dit huis van binnen zo’n bijzonder design heeft.

Hoe onwijs gaaf ziet dit er uit? Ons deed het een beetje denken aan het design van the Cold Pressed Juicery. Daar staat ook een boom (weliswaar een wat kleinere variant) in het middelpunt van de ruimte.

Een roze muur stylen? Planten zijn je beste vriend! Het liefst een tropische palmboom (want tropische planten en roze zijn een gouden match), maar deze Monstera misstaat hier ook zeker niet.

In de badkamer en keuken vinden we een prachtige terrazzo vloer. Wil jij ook een beetje van de terrazzo trend in huis halen? Check deze items!

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Wat zou jij doen met die enorme kamer omringt door ramen op de tweede verdieping? Laat het achter in de comments op Facebook!

Architecten de Vylder Vinck Taillieu

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis in België heeft een wel heel bijzonder middelpunt
Sluiten