Dit 100 jaar oude huis in Australië heeft een ware metamorfose ondergaan

Dit huis in Australië is zowel van binnen als van buiten helemaal gerenoveerd. Van ouderwets, ietwat landelijk ogend pand veranderde het in een prachtig modern huis met een hoop natuurlijk daglicht en natuurlijke materialen.

Scroll snel door voor onder andere de before and after van het exterieur en bekijk verderop de verdere metamorfose van het interieur. Verwacht veel planten, natuurlijke materialen en een voornamelijk wit en clean interieur.

Van een kaal exterieur naar een gezellig ogend pand met een klein overdekt terras.

Een ware droomkeuken! Ruim, licht en compleet met een enorm keukeneiland. De subtiele groene toevoeging door middel van twee Monstera bladeren is een perfecte keuze hier. De strakke zwart witte stijl wordt hiermee niet doorbroken en er is toch nét iets meer sfeer gecreëerd.

De eettafel is de meest opvallende ruimte in het huis. Dit komt voornamelijk door het grote opvallende zwart-witte schilderij die meteen alle aandacht trekt. Maar ook het feit dat de ruimte vrijwel helemaal omgeven wordt door ramen is opvallend.

Wij zouden er voor tekenen… Zo kun je dus zelfs in de winter of als het weer even tegenzit in de zomer alsnog een soort van ‘buiten’ dineren!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Reageer op artikel:
Dit 100 jaar oude huis in Australië heeft een ware metamorfose ondergaan
Sluiten