Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 12 apr 2019

In dit sprookjeshuis schittert een gouden keuken en een volledig roze gang (and it’s magic!)

Een gouden keuken, dat klinkt misschien wat overdreven, maar het tegendeel is waar. Deze keuken ziet eruit alsof je in een sprookje bent beland. En eigenlijk is het meer dan de keuken, ook de badkamer is een heus plaatje. En om over de volledig roze gang (inclusief deur!) nog maar niet te spreken.

Say no more, we gaan het je laten zien. Kijk mee in dit sprookjesachtige huis vol kleur en eigenaardigheden.

gouden keuken
gouden keuken met bar

Een keuken van goud

Dit keukeneiland is het keukeneiland van je dromen. Als je van goud houdt, tenminste. Het maakt het toch al bijzondere huis volledig af en past perfect tussen de andere eigenaardige in het interieur.

bank in huis kachel in huis

De kachel doet me denken aan de toren waarin Rapunzel zat en waar ze haar lange haren naar beneden drapeerde. Het is de ultieme eyecatcher van de woonkamer en stoer gestyled met de ruige fauteuil, bruine bank en het houten bijzettafeltje.

De kamer is verder ingericht met veel gekleurde elementen. Check het bijzettafeltje, de lamp en de kleurrijke kussens op de bank, maar ook de accessoires op de richel bovenin de kamer. Alle elementen zorgen voor een speels en vrolijk geheel, zonder dat het kinderachtig wordt. De perfecte combinatie tussen stoer en vrolijk.

roze gang roze deur in gang

Een eigenzinnige roze gang

En via de gouden keuken kom je in de – je raadt het niet – roze gang. Schuin over de vloer start een roze verfvlak dat op eigenzinnige wijze een gang creëert, waar eigenlijk geen echte gang in de ruimte aanwezig is. Tof hoe je met verf toch een illusie van een apart gedeelte kan maken.

kraan in de badkamer

Sprookjesachtige badkamer

En ja, ook de badkamer is met haar blauwe en gouden tegels én gouden kraan een sprookjesachtig geheel. Als je hier geen lekker bad wilt nemen, weet ik het ook niet meer. Zo, ik ga nu even Assepoester kijken. Of Doornroosje. Zolang ik me nog maar even in m’n prinsessenwereld kan blijven wanen.

Nog meer spookjesachtige mooie huizen bekijken?

Bron: Fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit sprookjeshuis schittert een gouden keuken en een volledig roze gang (and it’s magic!)
Sluiten