Het minimalistische interieur van dit huis in Gentbrugge is te gek

Vind je een rustige sfeer en look erg belangrijk in huis? Grote kans dat je blij wordt van een minimalistisch interieur. Met zorg uitgekozen objecten, veel licht en een strakke basis zorgen voor een rustige sfeer in huis. Dat een goed lijnenspel deze sfeer versterkt, zie je heel goed in dit huis in Gentbrugge, België. Wil je weten waarom we onder de indruk zijn van de rustgevende sfeer in dit huis? Lees dan snel verder!

Wij worden heel vrolijk van het strakke lijnenspel, omdat je daaraan merkt dat de ontwerpers van Flow Interior over elk detail hebben nagedacht! De trap in de woonkamer loopt bijvoorbeeld parallel met het plafond. En de buitentrap lijkt weer een verlengstuk van het plafond te zijn, hoe gaaf!

De grote ramen zorgen ervoor dat je vanaf de bank goed uitzicht hebt op de tuin. De opvallende Super-Oh lamp van Deltalight is niet alleen een fantastische eye catcher; de lamp zorgt er ook voor dat de hoge ruimte mooi ‘bij elkaar’ komt. Ben jij de lucky owner van een huis met hoog plafond? Dan weet je dat het lastig kan zijn je interieur sfeervol en gezellig te maken. Wij hebben een aantal tips & tricks waarmee je die problemen tackelt!

Het minimalisme is ook doorgetrokken tot in de keuken. Hier kozen de ontwerpers vooral voor veel wit. Omdat dit snel klinisch en kil kan ogen, voegden de ontwerpers subtiel een aantal kleurige elementen toe. De houten tafel is daar een voorbeeld van en wat dacht je van de mix & match rondom de eettafel. Door de combinatie van verschillende (kleuren) stoelen creëer je een speels effect én voeg je kleur toe!

Nu spreekt een minimalistisch interieur je misschien sowieso al aan, maar het heeft ook heel wat voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld minder moeite te doen met schoonmaken! Check je dit artikel om de voordelen van minimalisme in de slaapkamer te ontdekken.

Benieuwd waar je die gave urban jungle posters kunt shoppen? Check het hier.

Een opgeruimde werkplek is wat ons betreft voorwaarde nummer één om lekker en productief te kunnen werken. Een blauwgrijze muur past bij de rustige styling van een minimalistisch interieur, maar is tegelijkertijd ook heel sfeervol. Ben jij nog op zoek naar de juiste kleur voor jouw home office? Check dan onze guide voor de beste kleur voor je werkplek.

Vind je combinatie van kleur en een strak ontwerp te gek? Uit dit strakke appartement in Barcelona haal je al je kleurinspiratie!

dift.be

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het minimalistische interieur van dit huis in Gentbrugge is te gek
Sluiten