Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 27 september 2017

Dit is het nieuwe bescheiden stulpje van Beyoncé en Jay Z

We blijven er toch nieuwsgierig naar: de huizen waarin celebs vertoeven (een paar dagen per jaar in ieder geval). Toen we de nieuwste aanwinst van Beyoncé en Jay-Z zagen, konden we het dan ook niet laten om de foto’s te bekijken van hun stulpje in The Hamptons. En natuurlijk nemen we je mee!

Spoiler: de villa van 26 miljoen dollar telt maar liefst zeven slaapkamer, negen badkamers en heeft een infinity zwembad. Niet slecht, toch?

Het huis, dat in 2008 werd gerenoveerd door architect Jeffrey Collé, heeft een klassieke, Franse uitstraling. Zo is de Versaille vloer met de hand gelegd door Franse ambachtslieden en stammen de open haarden uit de achttiende eeuw. Daarnaast zijn er ook handgemaakte, marmeren én verwarmde baden. Een stuk luxueuzer dan de badkuip in jouw badkamer, niet waar?

Oh: en de zeven slaapkamers zijn natuurlijk niet genoeg, als je ook gasten wil ontvangen. Gelukkig hebben Queen Bey en haar hubby daarom ook nog een extra huisje op hun stuk land staan: inclusief woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Compass

Reageer op artikel:
Dit is het nieuwe bescheiden stulpje van Beyoncé en Jay Z
Sluiten