Even binnenkijken: Ashley Tisdale geeft een kijkje in haar huis in Hollywood

Het populairste meisje van de school Sharpay Evans, oh sorry – Ashley Tisdale geeft een rondleiding door haar huis in Hollywood Hills. We kennen haar natuurlijk allemaal van High School Musical. De actrice, muzikant én ondernemer deelt alle details van haar geweldige huis.

Ik waarschuw je: na het zien van haar interieur wil je ook zo veel mogelijk groen in huis nemen. En dat is geen slecht idee ook, want groen is één van de kleurtrends voor 2021. We gaan deze prachtige kleur dus nog veel vaker zien, maar voor nu: let’s go to Hollywood.

Wil je direct een kijkje nemen in haar huis? Bekijk dan snel onderstaand filmpje.

Dit is het huis van Ashley Tisdale

Laten we beginnen met een leuk feitje. Ashley Tisdale had altijd al één regel voor haar droomhuis: ze wilde het samen met haar vader (die aannemer is) renoveren – en we kunnen je vertellen dat ‘t aardig gelukt is.

Bij binnenkomst vallen de groene bold fauteuils ons direct op. Deze fluwelen stoelen maken de woonkamer gelijk veel chiquer. Over groen gesproken – het huis staat vol met verschillende kamerplaten en bloemen. Alleen al in de woonkamer tellen we er ruim zes.

Mix van verschillende woonstijlen

Terwijl de groene stoelen de ruimte chique maken, zien we ook veel rustieke elementen en vintage items in de woning. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van hout, waardoor vooral de woonkamer een landelijke cozy sfeer heeft.

De slaapkamer

Terwijl in het hele huis verschillende kleuren worden gebruikt, is de slaapkamer vooral wit. Wit linnen beddengoed, houten nachtkastjes die op maat zijn gemaakt, rotan meubels en verschillende kamerplanten maken deze kamer een perfecte Scandinavische ruimte.

Vanuit de grote ramen is een prachtig uitzicht te zien – Ashley vertelt dat ze daar enorm van geniet tijdens haar meditaties in haar slaapkamer.

Een badkamer met een uitzicht

Last but not least: een ruime badkamer (wat in eerste instantie een slaapkamer was). Ook de badkamer heeft een Scandinavisch, natuurlijk design.

We zien wederom rotan meubels, een enorme houten opbergkast en uiteraard een heerlijk bad met gouden details staan. Ashley Tisdale vertelt dat ze heel graag een grote raam wilde hebben in de badkamer – en dat snappen we maar al te goed met zo’n adembenemend uitzicht.

Meer binnenkijkers van celebs

Architectural Digest

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Even binnenkijken: Ashley Tisdale geeft een kijkje in haar huis in Hollywood
Sluiten