Merve Ozturk
Merve Ozturk Interieur 13 jan 2021

Zo gaat jouw huis er in 2021 uitzien, gebaseerd op je sterrenbeeld

Staan jouw interieur een upgrade geven op jouw to do list van 2021? Dan kan een kijkje in de sterren vast geen kwaad. Sta je te springen om je interieur een upgrade te geven en ben je benieuwd of het advies ook echt bij jou past? Lees dan snel verder.

Adama Sesay, oprichter van Lilith Astrology legt aan Domino per sterrenbeeld uit hoe je jouw interieur dit jaar het beste op jouw needs kunt aanpassen.

Zo gaat jouw huis er in 2021 uitzien volgens jouw sterrenbeeld

Waterman

Dit jaar zal je als waterman een grote behoefte hebben aan wat je huis voor je kan doen. Dit is het moment om slimme technische producten in huis te nemen die jou het leven makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan producten waar je snel (en goed) mee kunt schoonmaken.

Vissen

Net als vissen in het water sta jij dit jaar niet stil. Je bent erg in beweging. Probeer door de chaos heen je gevoelige zelf wat aandacht te geven met een zachte plaid en pluizige pantoffels van schapenvacht die je overal naartoe kunt nemen.

Ram

In 2021 zal je een stuk vertragen om te kunnen richten op je doelen. Je bent sterk op zoek naar een comfortabel toevluchtsoord waar je tot rust kan komen. Creëer een werkruimte waar je kan opladen en concentreer je op wat je dit jaar allemaal wilt bereiken.

Lees ook: 5 tips om een fijne home office te creëren (from scratch)

Stier

Terwijl je normaal gesproken houdt van comfort en routine, zegt je sterrenbeeld dat in 2021 creativiteit, plezier en zelfexpressie belangrijk voor je zijn als het gaat om de inrichting van je huis.

Richt een inspirerende home office in om je doelen te kunnen behalen. Een groot moodboard en luchtzuiverende planten zullen je scherp houden in dit proces.

> 18 luchtzuiverende planten die de lucht in je huis een stuk schoner maken

Tweelingen

Je bent creatief en springt vaak van idee naar idee, wat ook zo in 2021 zal blijven. Neem de tijd om je huis en belangrijke ruimtes (zoals je home office) op te ruimen en goed te organiseren om je goed te voelen en creatief te kunnen blijven.

> Je bureau én hoofd opruimen: zo richt je jouw (thuis)kantoor Feng Shui in

Kreeft

Het is geen geheim dat je gek bent op vredige en harmonieuze ruimtes. Richt een meditatiehoek in zodat je je volledig kunt concentreren op wat je het komende jaar nodig hebt. Kom tot rust en ga voor nieuwe doelen.

Leeuw

Ondanks je als leeuw van de schijnwerpers houdt, is het in 2021 tijd om je te concentreren op de belangrijke mensen in je leven. Blijf in 2021 goe in contact met je dierbaren.

Maagd

Je bent altijd al goed georganiseerd geweest, maar in 2021 zul je dat nog een stapje uitbreiden door je liefde voor orde op je lichaam toepast. Creëer een ruimte waar je je georganiseerd zult voelen. Bevestig bijvoorbeeld open planken in de badkamer en plaats daar al je verzorging producten op.

Daarnaast kan je een vrijstaande kast omtoveren tot jouw work-out heaven. Plaats je gewichten, yoga mat en al je andere benodigdheden voor het sporten in de kast zodat alles goed georganiseerd is.

> Je open planken opnieuw inrichten? Volg dit stappenplan

Weegschaal

Evenwicht is jouw ding. Je weet als geen ander kalm te blijven bij onverwachte veranderingen. Je zal dit jaar mogelijk te maken krijgen van verschuivingen of toevoegingen aan je gezin. Sla dus zeker nieuw servies of beddengoed in zodat je extra goed voorbereid bent.

Schorpioen

Je eigen ruimte is de enige plek waar je echt jezelf kan zijn en je volledig kunt inzetten voor je passies. In 2021 is er een kans dat je gaat verhuizen of besluit je hele interieur om te gooien door voor een opvallend meubelstuk te gaan – dat kan een gekleurde bank of een nieuwe keuken zijn.

Boogschutter

Je sterrenbeeld heeft een grote liefde voor reizen. Met totale maan- en zonsverduisteringen zul je binnenkort grote verschuivingen ervaren.

Leer jezelf kennen op een ander niveau door voor een authentiek interieur te gaan. Het is de hoogste tijd om je herinneringen van al je avonturen te gaan tentoonstellen op je muur of plank.

Steenbok

Je bent een echte workaholic en dit zal in 2021 zeker zo blijven. Investeer in kwaliteitsstukken zoals een statement fauteuil om al die e-mails helemaal in stijl te beantwoorden.

Meer lezen over je sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Zo gaat jouw huis er in 2021 uitzien, gebaseerd op je sterrenbeeld
Sluiten