Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 15 mrt 2018

Yes, hét huis van 10 Things I Hate About You staat te koop!

Stiekem zwijmelen we nog steeds weg als Heath Ledger ‘You’re just too good to be true, can’t take my eyes off of you,‘ begint te zingen. We hebben het natuurlijk over de film 10 Things I Hate About You. En goed nieuws voor alle mede-liefhebbers van deze film: het huis van Kat (Julia Stiles) staat te koop! Kijk je mee?

De woning werd gebouwd aan het eind van het Victoriaanse tijdperk. Die kenmerken zijn nog steeds terug te zien door het Victoriaanse houtwerk. Let bijvoorbeeld eens op de trapleuningen en de schoorsteenmantel.

Nostalgie

Wanneer we door de foto’s van het huis scrollen, krijgen we spontaan nostalgische gevoelens. De trap waar Bianca in haar roze prom dress vanaf liep, het sierlijke balkon waar Kat droomde over de knappe Patrick… We kunnen ons niet voorstellen dat dit huis níét snel verkocht wordt.

Oké, we geven toe dat de inrichting van het huis een beetje gedateerd is. Maar met een flink lik verf en een nieuwe inboedel valt er echt iets leuks van dit huis te maken.

Feestelijke kelder

Ook leuk: de kelder van het huis is omgebouwd tot een feestlocatie met een grote bar en gekleurde lampen. De perfecte locatie om een leuk feest te geven (of om 10 Things I Hate About You voor de 263e keer te kijken…).

Dit vind je vast ook leuk:

Benieuwd hoe het interieur van een film gestyled wordt? Wij namen een kijkje achter de schermen bij de Nederlandse film Oh Baby!

Bron: jeffjensenhomes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes, hét huis van 10 Things I Hate About You staat te koop!
Sluiten