Finds 26 jan 2016 Esmé Brinkman

Huh? Deze bonsai boom zweeft!

Het houden van een bonsai boom – letterlijk vertaald naar ‘boom in pot’ – wordt gezien als een ware kunst. Er komt heel wat meer bij kijken dan gewoon maar wat blaadjes afknippen tot er een mooie vorm ontstaat. Het bestaat namelijk uit meerdere fases: de zaaiing, het ontwerp en meerdere ‘styling rondes’. Het bijhouden van de bonsai wordt sowieso al gezien als kalmerend, maar we kunnen ons voorstellen dat dit ontwerp van Hosinchu de kamer omtovert tot een rustgevend oord.

Maar.. hoe dan? Hosinchu ontwierp een bijzondere pot, waarbij de boom als het ware in de lucht zweeft!

>> Word gelukkig, richt je huis Feng Shui in

Het ontwerp betreft een set van een onderstel en een klein ‘zwevend’ potje. Het potje bestaat uit een soort bal van mos of geslepen lavasteen, waarin je je boom kan plaatsen. Het onderstel heeft ook verschillende varianten. Door een magnetisch veld tussen het onderstel en het potje én de juiste balans van de bonsai boom ‘zweeft’ het boompje in de rondte.

bonsai boom

De bonsai boom is al super populair op Kickstarter en heeft haar doel al lang en breed gehaald. Maar wil je toch nog doneren of ben je ben je benieuwd naar meer informatie? Check dan het funding project.

www.kickstarter.com

Reageer op artikel:
Huh? Deze bonsai boom zweeft!
Sluiten