Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 2 mei 2019

De vloer is de basis van je interieur – dit prachtige huis bewijst dat nogmaals

De houten visgraat vloer zie je tegenwoordig steeds vaker in mooie interieurs pronken. We snappen wel waarom, want het staat super stijlvol en is weer eens wat anders dan rechte houten planken. Wij kwamen nu net zo’n mooie en bijzondere vloer tegen, die je níet overal ziet. En dat is zeker niet het enige inspirerende element uit dit huis.

Kijk je mee?

mooie houten vloer met patroon
mooie houten vloer met patroon
mooie houten vloer met patroon

Wat ons dus meteen opvalt is de vloer. Het is geen standaard houten vloer, maar heeft een uniek patroon die je – in tegenstelling tot een visgraat vloer – niet vaak ziet. Doordat de rest van de kamer door de mooie zachte kleuren zo rustig is, voelt de vloer niet te druk aan.

Spiegel in de gallery wall

Ook worden we erg blij van de spiegel, die een mooi plekje in de gallery wall gekregen heeft. Het zorgt voor een speelser geheel, maar past ook mooi bij de andere ronde vormen in de woonkamer, zoals de lamp, de mand en de salontafel.

slaapkamer
slaapkamer

De romantische oase

We nemen ook een kijkje in de dromerige slaapkamer. Mogen we even een momentje voor de lamp boven het bed die sowieso bijdraagt aan dat dromerige gevoel? Zó tof. Net als het behangetje trouwens, die je het gevoel geeft dat je in de wolken slaapt. Doordat het kleurenschema wit-grijs-zwart (met af en toe een beetje groen) is gehouden, is de slaapkamer een oase van rust. Een romantische oase om precies te zijn.

keuken
keuken

De keuken heeft door het behang en het roestvrijstalen aanrechtblad een beetje een nostalgische vibe. Maar de ruimte weet dit goed te balanceren door moderne accessoires. De posters boven de tafel hangen bijvoorbeeld niet saai netjes naast elkaar, houden we van! De zwarte accessoires steken mooi af tegen de witte keuken en zorgen ervoor dat ‘ie niet te oubollig wordt.

badkamer
badkamer

Last but not least: de badkamer! Deze badkamer bewijst dat je een ‘standaard’ witte badkamer ook heel eigen kunt maken, waar je echt een momentje voor jezelf kunt pakken. Het kleedje op de grond, de plant en de ladder maken de badkamer een stuk knusser. Het douchegordijn geeft de badkamer kleur, maar overschreeuwt de rustige sfeer totaal niet.

En let ook even op het houten balkje boven het bad. Een kleine touch, met veel effect. De ideale plek voor een plantje, maar ook je koffiekopje of wijntje als je lekker zit te badderen. Dit huis laat zien hoeveel rust het kan geven als hetzelfde kleurenschema door het gehele huis wordt aangehouden. Combineer die met de juiste (bijzondere) accessoires en je krijgt een geweldig interieur.

Meer mooie binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bosthlm

Reageer op artikel:
De vloer is de basis van je interieur – dit prachtige huis bewijst dat nogmaals
Sluiten